Tüdrukute jutud: kodustel emadel on rohkem aega sõbrannadega jutustada. Sõprussuhted väljaspool abielu on võtmeks abielu kuumana hoidmisel, ütlesid naised ajakirjale Redbook.

Aktiivsem treening: Koduperenaistel on rohkem aega ning võimalusi enese vormis hoidmiseks. Ja hea vorm on hea seksi aluseks.

Väiksem süütunne: Karjäärinaised muretsevad õhtul kodus veel tööasjade pärast, mis aga ei lase põhitegevusele ehk seksile keskenduda.

Abikaasa on parim sõber: 58 % koduperenaistest kinnitas, et abikaasa on nende parim sõber ja parimaid sõpru rõõmustada on ju lausa lust.

Mängime!: Koduperenaised saavad päeval piisavalt palju aega oma lastega koos veeta, seetõttu ei tunne nad süümepiinu, kui abikaasad nad mõneks ajaks magamistuppa tõmbavad. 7% karjäärinaistest tunnistas, et mängiks pigem lapsega kui müraks voodis abikaasaga.

Vallatud sõnumid: Pargipingilt on palju mõnusam mehele vallatuid sõnumeid saata kui tähtsaid ülemusi täis konverentsisaalist.

Vähem stressi: Kuigi koduperenaise roll on raske, on karjäärinaiseks ja emaks korraga olemine veel palju stressirohkem. Kui päeval ei pea mitme asjaga korraga tegelema, jääb seksimängudeks rohkem energiat.

15 minutit kauem uneaega: Koduperenaised võivad rahulikult edasi põõnata, kui lapsed kooli ja mees tööle saadetud. Seega on neil õhtul rohkem energiat ja nad ei unista ainult magamisest.

Lõõgastus: Koduperenaised ei tunne nii suurt kohustust ja vajadust vastata teiste vanemate poolt seatud ideaalnaise kuvandile. Küll aga tunnevad seda karjääriemad, kes on seetõttu oluliselt rohkem pinges. Ja pingeolekus ei saa seksi nautida.

Puudub võistlusmoment: Ei mingit ülemust, õelaid kolleege -koduperenaine saab täielikult keskenduda oma kodusele elule ning suhtele abikaasaga ja seksil on selles suur osa.

Mehed jäävad meesteks: Paljude meeste ego ja libiidot kergitab teadmine, et rahakott on nende käes. Nad võtavad kohustust naine ja lapsed toita ja katta väga tõsiselt ja naudivad sellest iga hetke.

Jess, täiskasvanu!: Kuna kodused emad veedavad väga palju aega mudilaste seltsis, rõõmustab täiskasvanu seltskond neid kohe väga.

Eluga rahul: 29% kodustest emadest tunnistasid, et nad on eluga väga rahul Karjäärinaistest olid tõeliselt õnnelikud vaid 14%.

Vabaduseiha: Kohtinguõhtud on palju kuumemad, kui naine on päev otsa kodus olnud ja seda pikisilmi oodanud. Kui töötav ema tahab koju jõudes ainult magada, ei jõua koduperenaine majast välja saamist ära oodata.

Rohkem spontaansust: Erinevalt rangetest reeglitest ja käitumisnormidest, mis kontoris kehtivad, pole kodustel emadel iga päev rangeid piire peal. Mis tähendab, et nad saavad olla loovamad ja spontaansemad päev läbi ja kasutada oma originaalsust ka voodis.

Ta on nii kuum!: Pärast pikka päeva laste, kasside, koerte ja nende väljaheidete keskel tundub abikaasa alasti keha eriti ahvatlev.

Puhkus vastavalt vajadusele: Töötav ema peab puhkuse planeerima vastavalt tööandja, mitte tingimata iseenda vajadusele. Kodune ema võib võtta lapsed ja sõita soojale maale siis, kui tuju tuleb. Selline vabadus mõjub hästi nii vaimule kui kehale.

Pikali!: Suurem osa kodustest emadest annaks kõik, et õhtulvaid pikali visata saaks. Ja kui saab pikali visata oma abikaasa peale, seda parem.!

8:30 on tööpäeva lõpp: Kui lapsed voodis ja magavad, saavad kodused emad täielikult lõõgastuda. Töötavad emad aga avavad uuesti arvuti või muretsevad tööasjade pärast. Seksi peale pole lihtsalt aega mõelda.

Lõpuks keegi hindab mu pingutusi: Lastega kodus olles tunnevad emad end tihti väheväärtuslikuna ja seda olulisem on, kui abikaasa õhtul mõnust oigab! Võimalus teha abikaasa õnnelikuks on väga hea põhjus õhtul natuke rohkem pingutada.

Vallatused: Magamistoas vallatlemine ei lõpe karistusega ja laksude jagamise eest võid teenida isegi plusspunkte.

Räpane sõnavara: Laste kuuldes peab hoolikalt sõnakasutust jälgima, mistõttu on väga lõõgastav õhtul kõik endast välja lasta.

Musiralli: Kodused emad musitavad päev otsa lapsi, et nad end paremini tunneks. Kahtlemata ei ole ka väsinud abikaasal pärast tööpäeva sellise kohtlemise vastu midagi.

Paindlikkus: Kõiki emade-laste võimlemise- ja joogatunnis õpitud oskusi saab kasutada ka magamistoas.

Lõbujanu: Pärast päeva, mil tuli täita vaid teiste soove, on koduperenaised väga rõõmsad, kui abikaasa tahab nüüd nende vajadusi rahuldada.

Hilised dušiallkäigud: Koduperenaised ei lähe duši alla enne, kui abikaasa koju jõuab. Sest koos on palju toredam.

Seksijutud: Külaskäigud lapse mängukaaslaste juurde on heaks vahelduseks kodurutiinile ning heaks võimaluseks emadel oma voodielu lahata ning sõbrannade seksinippe kõrva taha panna.

Naerata! Emad, kes on oma eluga rahul, tahavad rohkem oma abikaasaga koos olla. Ka voodis.

Higi ei ole ebameeldiv: Koduperenaised koristavad päev otsa erinevaid väljaheiteid või tundmatu päritoluga plekke. Seetõttu ei aja neid mõte seksist ja higistest kehadest öökima. 

Beebid ei oska lugeda: Seetõttu saab ema kodus vaadata või lugeda pornot ning end abikaasa tulekuks üles kütta.

Hea lugeja, mida arvad sina? Kas karjäärinaiste seksielu võib liiga paljude muude kohustuste tõttu soiku jääda? Kas koduperenaised on selles osas eelisseisus?

Allikas: iVillage.com