1. Tee rohkem kõrvitsasuppi

Paljud meist ei tea, et lisaks tomatile, on ka kõrvits meeste potentsitõstja. Lisaks tasub ka Ansipi kunagisest soovitusest seemneid süüa eeskuju võtta — kõrvitsaseemned panevad vere mehe intiimpiirkonda lausa 40 protsenti kiiremini voolama. Seega tõuseb ka võimekus ja iha.

2. Tõmba teda munanditest

Ära loomulikult kiskuma hakka, sa ei taha talle haiget teha. Mis sellise asja eesmärk on? Kui mees on haripunktini jõudmas, siis tema munandid tõusevad. Seega muudad sa sellist liigutust tehes seemnevedeliku teekonna võimalikult pikaks ja keeruliseks. Ja nii hoiad ka tema lõpuni jõudmist ajaliselt natukene kinni.

3. Vaheta poosi

Ilmselt ei vihka su mees ühtegi poosi, mida te magamistoas harrastate. Küll on tal aga omad lemmikud. Ja paraku on nii, et need lemmikud ajavad asja tema jaoks kiiremini ära kui sinu jaoks. Seega, kui ta hakkab orgasmini jõudma, siis vahetage poosi.

4. Ära unusta mänguasju

Tänapäeva sekspoed on mänguasjadest kirjud. Paljud neist ongi tehtud sellel eesmärgil, et teie mõlema seksielu vürtsitada ja teid omavahel lähendada. Miks siis mitte neid proovida? Sinu jaoks võib seks palju intensiivsemaks muutuda.

5. Kegelid!

Me kõik teeme trenni. Kas me aga oma intiimpiirkonnaga ka vaeva näeme? Millal sina viimati Kegeli harjutusi tegid? Ja kusjuures, ka mehed peaksid end treenima. Kui su mehel on erektsioon, siis pane tema peenisele köögirätik. Ja palu tal seejärel oma peenist tõsta. Kui ta saab 20 kordust valmis, siis premeeri teda!