Punane värv
Erinevalt kõikidest teistest värvidest erutab mehi punane, selgus ühes hiljutises uuringus. Mehepoegadele näidati pilte erinevatest naistest ning kõige atraktiivsemaks peeti neid, kes kandsid punast. Selles peame küll süüdistama loodust — enne ovulatsiooni lähevad naiste palged rõõsamaks, näidates mehele, et just nüüd on naine kõige viljakam!

Pikad käed
Ühes Austraalia ülikoolis näidati meestele erinevaid klippe naistest. Mehed arvasid üksmeelselt, et kõige atraktiivsemad on naised, kellel on pikad käed. Tahaplaanile jäid pikkade jalgadega näitsikud. Ehk on sellised naised erutavalt kleenukesed või tundub, et nad on head kallistajad … vastassoo hulgas kütab see igaljuhul kirgi.

Pesukomplekt
“Mehed tahavad tunda, et ka sina panustad rohkem energiat ja raha teievahelisse suhtesse ning neile meeldib teadmine, et keegi peale tema ei näe sinu ihupesu,” räägib suhteekspert April Masini. Järgmine kord, kui romantilist õhtupoolikut plaanid, viska puuvillane aluspesu seljast ning vali komplekt, mida tema silmad pole enne näinud. Väike vihje: kui tahad, et teie vahel lõõmaks tõeline kirg, siis vali punast värvi komplekt.

Sinu naer
Naeratus võib öelda tuhat sõna, aga see voodisse ei vii. Mehed tahavad alateadlikult viibida naise juures, kui ta naerab. Ilmselt selle pärast, et naise naer võib kergitada saladuseloori sellele, missugused on tema mõnuoiged vahekorra ajal. Juba ainuüksi kujutlelm sellest erutab neid. Naera terviseks, kui tahad õhtu veeta linade vahel.

Sinu seksmänguasjad
Naised võivad tunda ebamugavust kasutades vibraatorit mehe nina all. Me arvame, et nad tunnevad end siis kõrvalejäetuna või hoopis solvuvad. Tegelikult on mehe jaoks erutav näha, kuidas tema (voodi)kaaslane end üles kütab — olgu ta siis ise selles “süüdi” või mitte. Siinkohal ka õpetussõnad: rahuldage ennast mõnuga, sest mehed armastavad silmadega. Too köögikappi peidetud dildod ja muud mänguasjad magamistuppa heaga tagasi!

Allikas: Women’s Day/Naisteka arhiiv