1. Tänu üheöösuhtele saad aru, mis sulle tegelikult meeldib

Teadagi, peab suudlema enne palju konnasid, kui õige printsi leiad. Ometigi on see naiste puhul nagu mingi tõeline patt. Siiski — enne kui esimese mehega end seod, oleks tarvilik natuke maad kuulata ja maailma avastada. Miks? Sest vastasel juhul võid paljust ilma jääda. Ehk sa ei saagi kunagi teadma, mis sulle tõelist naudingut pakub või mis su kirelõõma tõeliselt süütab.

2. Sa õpid küsima seda, mida tahad

Üheöösuhte puhul lasevad inimesed end sageli igasugustest piiravatest kammitsatest vabaks. Tänu sellele ei muretse nad mõttetult, et mida see teine pool suunavate kommentaaride peale küll mõelda võiks. Murevaba seks = hea seks.

3. Sa õpid nautima hetke

Jah, see on täiesti okei, kui naised viskavad vahel kogu kaitsemüüri ja kontrolli (mitte küll kondoomid!) kuhuiganes ja naudivad ainult seda, mis nende ümber toimub. Carpe diem, naised!

4. Saad aru, et sa oled täiesti võimeline olema samal ajahetkel tugev, spirituaalne, iseseisev ja seksikas

Et elada täisväärtuslikku elu, peab naine esmalt ennast armastama õppima. Selleks tuleb end avastada ning saada aru, et kontrollides oma seksuaalsust, kontrollime me ise ka oma õnnetunnet. Valiku tegemises on jõud. Loomulikult leidub alati neid, kes hauguvad. Tuleb ainult pilk eemale pöörata ning keskenduda ainult enda elule ja õnnele.

Allikas: popsugar