Olgem ausad, seksmänguasjadel on üks suur eelis: me saame valida endale sobivaima kuju, suuruse ja olla kindlad, et see peab vastu nii kaua, kui meile vaja. Enamik neist ei näe isegi välja nagu päris peenised, aga see meid ei huvita. Meid huvitab ennekõike fakt, et sekslelude ainuke eesmärk on pakkuda meile orgasmi. See on ainus, mida keegi neilt ootab ja see on ainus, mida nad on alati valmis pakkuma.

Aga kas võib tõesti juhtuda, et see hea asi hakkab sulle nii palju meeldima, et satud sõltuvusse oma vibreerivast sõbrast?

Esiteks räägime sellest, mis on sõltuvus ja mida see meiega teeb. Me oleme tuttavad šokolaadisõltuvusega, mis võib põhjustada ülekaalu või sõltuvusega arvutimängudest, mis võib põhjustada reaalsest maailmast eraldumist, samuti teame, mida teeb tubaka- või alkoholisõltuvus. Sõltuvus on seega harjumus, mis on orjastanud sind ja hakanud halvasti mõjutama sinu elu. Kuidas orgasmide saamine sinu poolt valitud ajal ja kohas sind halvasti mõjutada saaks, pole päris arusaadav.

Tegelikult on inimesed vibraatorit kasutades siiski mures hoopis selle pärast, kas nende lelu ei või olla lausa liiga hea — lausa nii hea, et neil ei tekigi enam soovi jagada intiimsust teise inimesega. Aga nagu ma varem kirjutasin, lelu eesmärgiks on pakkuda orgasmi, mittte intiimsust ega lähedust. See ei saa sind suudelda, kallistada ega kaisus hoida. Lelu ei saa anda sulle seda, mida annab sulle kallim. Küll aga saab su kallim anda sulle seda, mida annab sulle lelu.

On ka neid, kes kardavad, et sekslelu kasutuselevõtt tähendab seda, et partnerist üksi enam voodis ei piisa. Kui piisas enne, piisab ka pärast, sellepärast ei pea muretsema. Pigem on vibraatori kasutamisel pluss: vibraatori kasutamine ja masturbeerimine annavad võimaluse kogeda rohkem orgasme kui varem ja orgasmid mõjuvad teadaolevalt väga hästi sinu tervisele, ükskõik, mil moel need on saavutatud.

Seega pole vahet, kas alustad alles oma esimese seksleluga või oled juba kogenud selles naudingute maailmas, teadmine, kuidas saada orgasmi, on oluline tarkus, mida saad ära kasutada ise või partneri suunamiseks.

Veel ulakaid nõuandeid leiad Ulaka Kaunitari blogist!