Padjad on täiuslikud vahendid, millega seksi ajal ükskõik millist kehaosa toestada ja paljud paarid on selle lihtsa nipi juba ammu selgeks õppinud. Kui sina veel pole, tasub edasi lugeda, sest see on nipp, mis töötab iga kord!

Need muudavad ligipääsu paremaks

Kõige tavalisem viis, kuidas patja kasutada, on asetada see misjonäri poosi ajal puusade või vaagnaluu alla, sest see tõstab sind pisut kõrgemale ja su kallim pääseb su vagiinale palju paremini ligi ning lõppkokkuvõttes on poos veelgi mugavam. Lisaks näeb su partner tänu padjale paremini, kuhu siseneda ega suru end kogemata valesse kohta.

Kliitor on paremini näha

Kui sa oled üks neist õnnelikest tüdrukutest, kelle kallim teeb suurima hea meelega sulle suuseksi, tea, et padi muudab ka selle tegevuse mugavamaks, sest kui su puusad on kõrgemal, näeb ta kliitorit paremini. Tegelikult töötab see ka vahekorra ajal, sest tema väikemees stimuleerib sel viisil su kliitorit paremini ja tal on ka lihtsam su peal end manööverdada.

Parem vaade

Padi, mis on asetatud ükskõik millise poosi ajal pea või kaela alla, ei muuda seksi mitte ainult mugavamaks, aga sul on ka parem oma partneriga silmsidet hoida ja võid kindel olla, et su kael ei jää sellest kangeks. Uuringud on tõestanud, et silmside muudab seksi kirglikumaks ja intiimsemaks. Need on ju seksi puhul väga olulised ja eks teatud asjade nägemine võimendab ka su erutust.

Pikkuse vahe on lahendatav

Täpselt nagu taburet on hädavajalik köögis, on mõnel paaril, kus üks on kõvasti lühem kui teine, abi padjast. Võimalik, et vajad mõne poosi jaoks pisut abi, et oma kallima peeniseni ulatuda? Padi tuleb ka siin appi!

Oraalseks on lihtsam

Mõned suuseksi poosid, mis nõuavad põlvitamist, poleks ilma padjata, mis on asetatud põlvede alla, pooltki nii mugavad ja nauditavad. Eriti, kui plaanid seal all pikalt olla. Veel üks lihtne nipp: põlvitamiseks tasuks võtta appi just paksem padi.

Allikas: Fatherly