1 Seksige enne pimeduse saabumist
Enamik meist seksib vahetult enne magamajäämist. Raamatu “A Tired Woman’s Guide to Passionate Sex” autor Laurie Mintz ütleb aga, et see ei ole selleks kõige parem hetk. Mitte ainult, et sa oled unine, vaid ka järgmise päeva tegemiste peale mõeldes tekkiv stressihormoon kortisool räsib su libiidot. Hommikuti on nii naiste kui ka meeste testosteroonitase kõrgem (mis seletab ka seda, miks tal siis kõva on). Nii et pane parem äratuskell varem helisema ja aja oma mees seksikalt üles.

2 Kohtle teda nagu seksobjekti
“Naised kulutavad liiga palju aega ja energiat muretsemiseks, kas nad mõjuvad mehele ikka piisavalt erutavalt,” nendib raamatu “Sex Comes First” autor Joel Block. Seksi paremaks nautimiseks pead natuke isekam olema. Silmitse teda, nagu ta oleks su lemmikstaar. Kui võtad vaikselt kõrvaltvaataja rolli ja keskendud rohkem oma ihadele, oled enesekindlam ja valmis tegema julgelt kõike, mis sulle pähe tuleb.

3 Lase lõdvaks
Kas tõmbad kõhu sisse, kui peal oled? Üsna halb mõte. “Nii ei saa sa sügavalt sisse hingata, hingamine on aga orgasmi võti,” ütleb seksiterapeut Amy Levine. Proovi tantristlikku tehnikat: hinga aeglasemalt ja sügavamalt. Lisahapnik teeb orgasmi intensiivsemaks, kuna parandab vereringet ka allpool naba.

4 Vaata silma
Blocki sõnul vaatavad inimesed seksides tihti igale poole mujale, aga mitte silma, sest see muudab nad haavatavaks. Tegelikult on see aga parim viis seksimise ajal suhelda. Nii saadad partnerile signaali, et himustad teda kirglikult ning see hoiab su erutust ülal, kuna sama
Loe Cosmo novembrinumbrist:
• Intervjuu: Mida Jessica tahab, seda Jessica ka saab.

• Ekstra 36 lk ilu&stiil: moelavade meik, šopingugiid, soengud, kehaideaalid.

• Võrguta ta lõhna abil.

• Mida mehed arvavad… naiste kehadest.

• Pidu, mis võib lõppeda haiglas…

• Stringid on surnud!
peegeldub vastu ka tema silmadest. Võid silmsidet tasapisi üles ehitada, vaadates talle esialgu otsa vaid hetkeks, siis seksikalt naeratada ning järgmine kord oma pilgu juba pikemalt ta silmadesse puurida.

5 Tee häält
Oigamine, raske hingamine ja ohked seksi ajal stimuleerivad sinu kesknärvisüsteemi. Mintzi sõnul hoiab see ülal ka erutusastet. Lisaks, kui sa seksimise ajal ühtki piuksu ei tee, võib tal olla raskem välja nuputada, mis sulle tegelikult meeldib. Pikka juttu pole vaja. Suuna teda malbelt, näiteks: “Natuke aeglasemalt, nii on hea...”

cosmo
6 Nõua oma orgasmi
Sa oled sellele nii-ii lähedal, kohe tuleb... Ja siis lõpetab tema enne sind. Ära sellega lepi! “Tee selgeks, et sinu vajadused on sama olulised kui tema omad,” ütleb Mintz. Kui sa seda ei tee, võib sinus su enda teadmata hiilivalt kasvada vastumeelsus partneri suhtes, mis seab ohtu teie suhte. Keskenduge ka sinu orgasmile, kui see aga kuidagi ei õnnestu, siis ütle: “Aita mul lõpetada...” ning ulata talle vibraator.