“Ma nägin sinust eriti pöörast erootilist unenägu“

Pisut kummaline võib olla rääkida nendest uutest vallatutest asjadest, mida sa tahaksid voodis proovida. Aga kui “süüdistad” fantaasiates oma alateadvust, on lihtsam teema üles võtta ja jutuks tuua. Igale mehele meeldib mängida peaosa oma naise fantaasiates ja kui sa neid talle veel kirjeldada ka julged, saad osaks kogemuse, mida niipea ei unusta! Räägi talle detailselt, mida sa “unes nägid”, mis sul seljas oli, kes algatas — maali talle erootiline pilt silme ette ja siis muuda see reaalsuseks.

“Oo, tee seda veel, nii hea…”

Jube nõme on voodis kallima keha kallal rahmeldada, ise mõeldes, kas see, mida sa teed, üldse sobib talle. Ütle julgelt ja tihti talle komplimente, kui ta on õigel teel, ning juhi teda vaikselt ja kindlalt õigesse suunda, kui ta hakkab rajalt eksima. Seks on kõige toorem ja intiimsem läheduse väljendus ja see peab olema õige ja nauditav, nii et ütle välja, mida sa tunned ja mida sa tahad. Kui rääkida ei julge, siis väikesed mõnumõninad ja oiged ajavad ka asja ära.

“Mul ei ole aluspesu seljas ja ma tahan sind juba näha!“

Saada talle see sõnum, kui ta on veel tööl, et see saaks päeva jooksul korralikult mõju avaldada ja mehe kojutulekuks nii üles kruttida, et riided lendavad seljast kohe, kui ta uksest sisse astub. Mehe jaoks on eriti erutav, kui naine ise initsiatiivi üles näitab ning talle oma ihadest märku annab.