Me küll pööritame silmi ja itsitame, kuid salaja sisimas tunneme siiski kadedust. Isegi kui seda on raske tunnistada. Ja päris aus olles — kas sind ei huvitaks teada saada, kui tihti sinu abielus sõbrad tegelikult voodirõõme naudivad?

Ameerikas on valminud 2000 abielus naist hõlmanud uuring, milles osalejad olid vanuses 18-49. Ehk annab see statistika veidi aimu, mida teinekord õhtusöögikaaslastest arvata. Nimelt ütleb 23% naistest, et seksib vaid 1-3 korda kuus, samas väidab 21%, et see number on suurem kui 10.

Ära muretse, kui sinu voodirõõmude arv kuus jääb sellele alla, vaid rõõmusta, et sa ei kuulu nende 9% hulka, kes pole möödunud aasta jooksul üldse seksinud.

Paistab aga, et rahulduse saamise juures ei ole kõige olulisem üldse seksuaalvahekordade arv, kuna 77% naistest väidab, et on oma sekseluga rahul ning 48% on nende abikaasa elu parim voodipartner. Ainult positiivsed uudised!

Samas leidub ka tõrva selles meepotis: 63% naistest pigem magaks, vaataks filmi või loeks head raamatut kui seksiks. Võib-olla on asi tüütuks muutunud harjumuspärasuses, kuna tervelt 81% abielunaistest tunnistab oma sekselu vägagi etteaimatavaks.

Loomulikult avastad sa mingil hetkel, mis su abikaasa voodis rõõmust nurruma paneb ning sel juhul on turvaline jääda selle juurde, mida juba tead. 70% naistest teab aga täpselt, kus nende järgmine vahekord aset leiab — seda eriti emade hulgas, kelle on rohkem kui kaks last.
Rohkem kui 50% suudab ennustada ka pisemaid detaile, näiteks kellaaega, poose ja akti pikkust. Üks viiest naisest ütleb ära ka, millisel nädalapäeval seks aset leiab.

Samas ütleb 19%, et otsivad siiski viise, kuidas elu oma magamistoas huvitavamaks müüa. Üle poolte naistest on proovinud erinevaid tooteid, et seksi abikaasaga veidi elavdada, seal hulgas libesteid (41%), vibraatorit (25%) ja erinevaid mänguasju (17%). Nii et kui sinu öökapil on lastele ligipääsukeeld, ei ole sa kunagi üksi.

Ning üks asi veel, millele sa kindlasti vastust tahaksid: kas on normaalne tuua oma voodisse George Clooney, Johnny Depp või oma laste jalgpallitreener? Kuus kümnest abielunaisest on fantaseerinud, et seksib kellegi teise, mitte oma abikaasaga.

Allikas: DailyMail