Kui tahad, et anaalseks mööduks ohutult ja mugavalt, järgi neid seitset nippi:

1. Hari end

Anaalseks võib tunduda hirmuäratav, eriti, kuna selle kohta ringleb väga palju valeinformatsiooni ja tabusid. Seetõttu on üks olulisemaid asju, mida saad eelnevalt teha, enda harimine. Uuri just nende asjade kohta, mis sinus hirmu tekitavad — olgu selleks siis hügieen, seksi ajal tekkivad tunded või vaimsed aspektid. Ära kiirusta, kui tunned, et sa pole tegelikult selleks valmis.

2. Räägi oma partneriga

Enne anaalseksi proovimist peaksite kindlasti partneriga omavahel sellest rääkima ja mõlemad selleks ka valmis olema. Kui plaanid partnerit üllatada, mata see mõte parem kohe maha. Arutage ja pange omavahel paika piirid, millest üle astuda ei tohi. Nii on teil mõlemal võimalik seda ka nautida.

3. Proovi seda esmalt üksi

Samamoodi nagu eneserahuldamisel oli ja on väga oluline osa vagiina ja erinevate mõnulainete tundma õppimisel, on see ka väga hea viis anaalseksi proovimiseks. Kui oled üksi, saad rohkem eksperimenteerida ja end ette valmistada. Näiteks anaalkuulid on alustamiseks väga head vahendid.

4. Hügieen

Paljusid inimesi peletab just see aspekt anaalseksist eemale, aga tegelikult tuleks lihtsalt teha läbi mõned kindlad puhastustehnikad, sest pea meeles, sa pistad siiski midagi endale pepusse. Mida rohkem sa harjud mõttega võimalikust kakast, seda vähem šokeeritud sa oled, kui see päriselt juhtub.

5. Alusta tasapidi

Kui alustad üksi, proovi esmalt oma näppudega ja seejärel liigu aina suuremate mänguasjade juurde. Sama kehtib ka siis, kui proovite seda koos kaaslasega. Alustage pisematest mänguasjadest ja seejärel alles võtke mängu ka tema meheau.

6. Libesti

Libesti kasutamine on anaalseksi puhul väga oluline! Sinu pärak ei niisuta end ise nagu vagiina, mistõttu tagab just ekstra kogus libestit muretu ja ohutu kogemuse.

7. Võtke aeglane tempo

Aeglane tempo annab sulle võimaluse harjumiseks ilma, et ehmataksid kohe ära ja ei julgeks enam kunagi anaalseksi proovida. Räägi oma partnerile, mis sulle meeldib ja aita teda tempo valikuga.

Allikas: Cosmopolitan