1. Keegi ei mõtle kondoomide peale enne, kui möll juba käib. Suguhaigustest ei räägi filmides iialgi keegi ja tavaliselt kondoome isegi ei mainita, sest kui juba seksiks läheb, on planeerimata raseduse osa filmi sisse planeeritud. Iialgi ei jää müramine seetõttu ära, et rasestumisvastaseid vahendeid käepärast pole.

2. Enne seksi ei ole mingit pikka juttu, vaid põhimõte on “kärmelt maha ja taha”. Loe uuesti punkti 1. Ja keegi ei küsi, kas seks üldse on jutuks ja kas mõlemad osapooled üldse on sellega nõus. Maha ja taha!

3. Meik ja soeng on hommikuti alati veatud. Ei mingit sassis soengut või laialivoolanud meiki — ka siis, kui naine ärkab tuumapohmelliga, näeb ta välja nagu äsja lavalt maha astunud modell.

4. Orgasmid ei tule mitte ainult iga kord, vaid on alati ka megavõimsad. 10 sekundit misjonäripoosis pumpamist ja pabahh! Mõlemad on õnnelikud. Keegi ei vaja lisastimulatsiooni ega pikemat aega, eelmängust ei teata midagi. Piisab vaid sellest, kui teineteisele korraks pikemalt otsa vaadata ja taevane õnn saab teile osaks.

5. Ja muidugi saadakse orgasmid alati korraga. See, et inimkehad on erinevad ja erinevatel inimestel läheb tippu jõudmiseks erinevalt aega, ei ole üldse oluline.

6. Magamistuppa tormates tuleb end iga nurga, laua, diivani ja lambi vastu ära lüüa. Sest ilmselgelt unustavad inimesed kirehoos oma korteri kujunduse ja mööbli paigutuse…

7. Laualt kõikide asjade maha lükkamine, et seal peal püherdama kukkuda, on tohutult nunnu ja romantiline. Muidugi, kui koristusmeeskond pärast selle laga üles korjab ja purunenud asjadest kahju pole.. Kui seda ise tegema peab ning hävinenud esemed kinni maksta tuleb, ei ole see pooltki nii vahva.

8. Positsioonide vahetus käib ilma igasuguste piinlike vahejuhtumiteta. Misjonärist koerapoosi üleminek ilma partnerile jalaga näkku (või kuhugi mujale) löömata? Filmis — alati. Päriselt — mitte iial!

9. Hommikul ärkad alati nii, et tekk ja lina katavad ideaalselt su rinnad või tagumiku ja mehe peenise. Tegelikult ärkad, nägu partneri tagumikus või tema jalg su näos, linad sassis, riided kadunud.

10. Seks tähendab alati traditsioonilist vahekorda. Õhtu ei lõpe üheski romantilises komöödias suuseksiga. 

11. Lahtiriietumine on lihtne ja kiire ja ilma igasuguste probleemideta. Tavaliselt rebitakse naisel riided seljast lihtsalt ära või on mehed omandanud doktorikraadi rinnahoidjate avamises. Samuti on kohustuslik riiete hästi suures kaares laiali loopimine mööda tervet elamist.

12. Ükski keha ei tee iial ühtki piinlikku heli. Normaalsed hääled, mida kehad seksi ajal tavaliselt kuuldavale toovad, on sujuvalt välja unustatud ja asendatud eriti roppude kiimakriisete või rohkete oietega.

13. Orgasminäod on imekaunid! Ka siis, kui naine on ihast ja mõnust hullumas, suudab ta orgasmi ajaks ette manada sellise ilme, millega võiks kaunistada iga ajakirja esikaant.

14. Naisel on alati seljas eriti nunnu aluspesu. Ükskõik, kui spontaanne see vahekord ka poleks, ühest paarist ja eriti kena aluspesu on alati olemas. Sellist varianti, et rinnahoidja on must ja stringid valged (sest need on alati stringid!) ei eksisteeri.

15. Naine on alati ideaalselt kasitud ja karvutu. Ei ühtegi üleliigset karvakest kuskil, isegi mitte siis, kui naine on väidetavalt kolm nädalat kodus nutnud ja pidžaama sees istudes jäätist puginud.

16. Orgasmi ajal peab karjuma nii, et kõik naabrid ja tänaval viibivad inimesed kuulevad. Muidu ei loe ja muidu pole õige.

Milliseid jaburdusi veel märganud oled?

Allikas: Women`s Health