Küll aga soovime vahel me kõik rutiini särtsu lisada, mistõttu küsimegi sult: kas oled kunagi masturbeerinud ka kuskil mujal kui oma turvaliste koduseinte vahel? Näiteks rannas või hoopis lennukis? Need naised* on otsustanud oma erutavaid lugusid ka maailmaga jagada:

1. Tegin seda tööl

“Töötasin kunagi spordikaupu müüvas poes. Minuga koos töötas seal ka üks kutt ja iga jumalama päev mõtlesin, et tahaks talle tagaruumis otsa hüpata ja temaga seksida. Ühel päeval märkasin, kuidas ta seal oma t-särki vahetas ja tema paljas ülakeha erutas mind nii väga, et keset oma vahetust ma ei suutnud enam vastu panna. Mõte tema jõulistest musklitest tekitas minus tohutut kirge. Läksin riietusruumi ja tegin seda otse puupingi peal. See oli tõenäoliselt üks mu elu parimaid orgasme.”

2. Riietepoes

“Tegin seda riietekaupluse Forever 21 proovikabiinis vibraatoriga. Tundsin, et mul on seda väga vaja ja ma olin endale just uue mänguasja ostnud. Miks oodata kuni ma koju jõuan?

3. Autosõidu ajal

“Ma eelistan masturbeerida autosõidu ajal. Liiga raske on lihtsalt sellele vastu panna, sest olen üksi ja mul pole mu seeliku või kleidi all ka aluspesu. Mõtlen, et ei tea, kas keegi on ka seda kahtlustanud? Näiteks märganud, et lisaks väga õnnelikule autojuhile, on ka üks käsi roolilt puudu?”

4. Sõbra voodis

“Jäin sõbra poole ööseks ja me jagasime sama voodit. Mõtlesin, et ta on juba magama jäänud ja mul oli terve õhtu olnud soov end rahuldada — jah, mingil põhjusel mõtlesin, et see on hea idee. Tegin seda teki all ja olin juba peaaegu lõpuni jõudmas, kui mu sõber end minu poole keeras ja palus mul vähem niheleda. Jäin põhimõtteliselt soolasambaks ja vabandasin. Seejärel ta uuris, et millega ma üldse tegelen ja mingil põhjusel ostsustasin olla aus ja talle öelda. Ta küsis, kas ma räägin tõsiselt ja hetkeks oli ruumis täiesti vaikne kuni ta ütles: “Noh, ma segasin vahele, võiksin siis sama hästi aidata sul lõpetada.“”

5. Koolitunnis

“Tegin seda kaheksandas klassis ajaloo tunni ajal, kui vaatasime filmi. Ma suudan tulla ka nii, kui pressin oma reied kokku ja liigutan neid ainult natukene. Keegi ei saanud sellest aru.”

6. WC kabiinis

“Tegin seda kooli tualetis (See oli väga puhas!). Süüdistada võib siin sekstimist.”

* Kõik oma lugu jaganud naised on otsustanud anonüümseks jääda.

Allikas: Women’s Health