1. Lennuk

Mile-high club’i kuulumine on lausa 33 protsendi ameerika meeste unistuseks. Kurb tegelikkus on aga see, et ilmselt lõppeks selline seiklus trellide taga käeraudades kurvastades. Miks? Sest vahele jäämise protsent on ikka väga suur. Ja pea meeles, pardatöötajatel on iga hetk võimalus tualettruumi ka väljastpoolt avada.

2. Kirik

Kallis isa, andesta mulle kõik mu patud! Kui soovid absoluutselt tervet oma riigi usklikku kogukonda solvata, siis võid muidugi asjatamisele hoogu juurde anda. Kui aga kunagi ise ka taevariiki minna tahaksid, siis on kasulikum kirikus seksimisest hoiduda.

3. Avalik bassein

Kui sa oled lapsevanem, siis mõtle sellele, mis tunde tekitaks sinus lause: “Emme/issi, ma nägin vee alt, kuidas kaks inimest teineteist hõõrusid!” Judinad üle selja? Päris õõvastav on see tõesti. Teine põhjus on muidugi see, et pärast kõikide nende kehavedelike sees ujumine ei tundu ka just väga meeldiv.

4. Klubi

Kirehoog võib rünnata kõige ootamatumal ajal. Näiteks siis, kui oled tantsimas ja näed klubi teises otsas maailma kõige kuumemat meest. Taltsuta oma sisemist looma! Ära mine räpasesse WC-sse asju ajama. Natukene vindise peaga võib asi ilusam tunduda kui see tegelikult on.

5. Kellegi teise voodi

Ära ole see ebaviisakas külaline, kelle pärast terve maja järgmisel päeval pea peale pööratakse ja piinliku täpsusega suurpuhastust korraldatakse. Oma sõbra voodis seksimine on üks jubedamaid asju, mida üldse elus ette võtta. Ilmselt rikub see teievahelise usalduse ja sõpruse. Väldi selliseid olukordi!