1. Tunneta piire

Ära mine üheöösuhet otsima, kui sa oled suhtes! Olgu, kui teil on partneriga omavaheline mõistmine, et annate teineteisele täieliku seksuaalse vabaduse, siis küll. Kui te aga olete monogaamsed, siis palun hoidu üheöösuhetest — need võivad midagi ilusat ära lõhkuda ja seda kauemaks, kui lihtsalt üheks ööks.

2. Tea oma kavatsusi

Kui sa välja lähed, siis tea, mida sa tahad. Kui sa pole päris kindel, kas üheöösuhe on ikka sulle, siis pole mõtet ka katsetama hakata. Sa ei jõua seda hiljem ära kahetseda, kui peaks selguma, et see ei ole päris sinu teema.

3. Ole turvaline!

Kanna alati kaitsevahendeid kaasas. Alati! Me ei jõua kokku lugedagi, kui palju haigusi on üheöösuhted inimestele kaela toonud…

4. Hoia sidet

Kui sa lähed kellegi tundmatu koju või tuleb tema sinu juurde, siis hoolitse selle eest, et mõni sinu usaldusisik sellest teaks. Ütle neile aeg, koht ja vajadusel ka mehe nimi. Kunagi ei saa olla piisavalt ettevaatlik. Jah, kutt võib osutuda tõeliselt toredaks, kuid kui midagi peaks siiski juhtuma, siis on vähemalt keegi, kes teab, kust sind leida.

5. Ole avatud

Et üheöösuhe ei tekitaks sinus ülemääraseid süümepiinu või häbitunnet, siis räägi sellest mõnele lähedasele sõbrale. Kui see oli vapustav, siis on jagatud rõõm ju topeltrõõm, kuid kui tunned end pigem süüdi, siis saad vähemalt kelleltki julgustavaid sõnu kuulda.

6. Käitu targalt

Kui tead, et sa ei soovi osaleda üheöösuhetes, siis oska neid juba eos vältida. Jälgi, mida ja kui palju sa jood ning kuidas sa endale inimesi ligi lased.

7. Ära oota enamat

Sõnas “üheöösuhe” on rõhk kohal “ühe”! Ära oota, et partner sulle helistaks või sinuga uuesti kohtuda tahaks. Kui ta seda teeb ja see sulle meeldib, siis on ju väga vahva. Kui mitte, siis jäta see rahule. Tuli, oli, läks. Püüa juba eos oma soove ja ootusi taltsutada, nii on sul hiljem lihtsam, kui kutt eriti mõnusaks osutus ja sinuga enam siiski kohtuda ei soovi.

Allikas: allwomenstalk.com