Kuidas kindlasti orgasmini jõuda? Siin on mõned olulised näpunäited:

  • Lõdvestu

Kõik algab sellest, kui lõdvestunud ma oleme ja kui vabalt end tunneme. Lase lahti kõigist segavatest mõtetest ja argiprobleemidest ja keskendu toimuvale. Ära lase ka mõttel “kas ma jõuan orgasmini” end pingesse ajada — keskendu vaid hetkele!

  • Eelmäng, eelmäng, eelmäng!

Mehed arvavad, et kui naine on “märg”, on ta seksiks valmis. Tegelikult vajab aga enamus naisi orgasmi saamiseks vähemalt 20minutilist eelmängu, parem kui see kestaks veelgi kauem. Iga eelmängu osa (suudlemine, silitamine, käte ja suuga stimuleerimine) võiks kesta keskmiselt 10 minutit.

  • G-punkti massaaž

Kui vaevute seda punkti otsima, pöörab see kogu teie voodielu pahupidi… heas mõttes. See asub tupe eesmisel seinal, mõne sentimeetri kaugusel tupeavast. Lase partneril oma keskmine sõrm täielikult su tuppe lükata ja seda konksu tõmmates G-punkti masseerida. See muudab koha üha tundlikumaks ja ajab selle kergelt paiste, mis muudab vaginaalse orgasmi saamise väga tõenäoliseks.

  • Liiguta end!

Pingulda oma tupelihaseid, liiguta oma puusasid. Hinga läbi suu (avatud suuga on suurem tõenäosus orgasmini jõuda) ja hoolitse selle eest, et su partneri sõrmedel ja keelel või miks ka mitte su enda sõrmedel oleks ka otsekokkupuudet kliitoriga.

Allikas: yourtango.com