Isiklikust kogemuset võin rääkida, miks mina seksida ei taha. Suhte alguses oli kõik ilus — seksisime, tegin mehele suuga mõnu — tema tegi sama mullegi. Olime mõlemad algajad ja juhendasime üksteist. Mees vist mind rohkem, sest alguses olin selline tagasihoidlikum. Suhte arenedes (lolli peaga) mõtlesin, et kui ise ette teen seda, mida mehelt ootan, siis saab temagi asjale pihta ja läheb hoogu. Mõtlen siis sellist kirglikku suudlemist, kompimist, ühteteise vastu liibumist jne. Ääretult suur soov oli tunda, et mees mind tahab! Tahab kohe nii palju, et silme eest võtab mustaks ja ei suudagi käsi eemale hoida.

Mis aga tulemata jäi, oli see kirg. Pigem kadus vaikselt ka senine suudlemine ja kogu seks muutus minu jaoks tööks. Kui üritangi teda ise kirglikumalt suudelda, et seksi algatada, siis on mehel häda, et ta ei saa hingata, sest suudlen liiga palju ja kiiresti või toetan ennast tema peale/vastu nii, et surun vaesekese hingamise kinni. Täitsa selline tunne tekib, et ma olen mingi paks elevant, kes vaest mees lömastab. Edasi on peenis vale nurga alla painutatud ja siis saavad kotid muljuda, sest lähen neile liigjõuliselt vastu — see kurtmine aga ajab mind hulluks ja kaotab igasuguse isu! Vahel on mul ka olnud ebamugav, näiteks jalg hakkab surema või lõug kisub krampi, kuid olen ikkagi edasi toimetanud!

'Mingil hetkel hakkasin märkama, et mees ei keskendugi enam minu suudlemise ja puudutamise nautimisele, vaid justkui loeb minuteid, et kaua mul märjaks minemisega läheb, et saaks sisse pista. Kõik see on tekitanud minus tunde, et ma olen justkui lihakeha. Ei aita siin ka vihjed või otse ütlemised. Olen mehele öelnud, et kui ta tahab seksida, siis peab minuga ka tegelema, aga ei midagi. Enam ei tahagi midagi teha ja vahest mõtlen, et peaks ta üldse maha jätma, sest hirmutav on mõelda, et ma ei saagi end enam mitte kunagi ihaldusväärsena tunda.

Mehed räägivad tihti, et naised on kui meritähed, mina aga tunnen, et olen koos mehaanilise mehega, kes arvab, et edasi-tagasi liigutuste tegemine ongi kõik, mis seksiks vaja. Ma pole isegi nõus enam meritähte mängima, vaid lihtsalt keeldun seksist. Läheneks mees mulle kirglikult, siis ma sulaks ta käte vahele, aga tema ei paista seda mõistvat. Millest see tuleb? Minu loogika ütleb, et ilmselt me siis ikkagi ei sobi seksuaalselt kokku ja alguse põnevus ja võlu on kadunud, mis pani teda kunagi minu nimel pingutama.