Tollel ajal olime intiimsuhtes kolm kuni viis korda aastas ja iga küsimine muutus minu jaoks alandavaks kogemuseks. Ta ei mõelnudki minu vajadustele ja oma sõnade võimalikele tagajärgedele.

Vähene seks on põhjus, miks abikaasad teineteisest kaugenevad. Seks on armastuse füüsiline väljendus (minu eksabikaasa pidas seda absurdseks, meestekeskseks põhjenduseks). Kui seks puudub, siis pika peale kaovad paljud muud põhjused, mis paari seovad. Abikaasad ei ole enam lähedased.

Mees võib tunda end rõhutuna eriti olukorras, kus tema toob palga koju, aga tal puudub reaalne õigus raha jagamisel kaasarääkida. Minu abielus juhtus nii ja see tekitas kohutavat stressi, sest meie tarbimisvõlad aina kasvasid, kuni mina oma palgaga enam ei suutnud neid maksta. Eksabikaasa väitis, et tema ei teadnud peremajandusest midagi, et see oli minu vastutus/kohustus. Tema ei märganud, et ma polnud endale uusi riideid neli aastat ostnud, kui ta väitis, et normaalseid talvesaapaid ei saa väiksema summa eest kui 6000 krooni.

Stress, empaatia puudumine ning füüsiline ja vaimne kaugus suretab armastust. Head naised, keegi meist ei liigu läbi aja ja ruumi enda tegemistest ja neid motiveerivatest väärtustest jälge jätmata. Teised naised panevad seda kõike tähele ja teevad oma järeldused. Kui naine on vaba ja leiab, et nõnda hüljatud mees on hea saak — siis ta võtab selle ka ära, kui mees lubab.