1. Igava telesarja vaatamine

Inimesed, kellel on magamistoas televiisor, seksivad kaks korda rohkem kui need, kellel seda ei ole. Miks? Sest igavad telesarjad ajavad haigutama ja nende vaatamise asemel võib hoopis voodiakrobaatikat harrastada.

2. Palgatõus

Kindlustunne, mis tekib sellest, et arvete maksmise ja liisingu pärast muretsema ei pea, toob endaga ka suurenenud seksiisu magamistoas. Mida vähem aega kulub raha pärast pea valutamisele, seda rohkem on aega muuks tegevuseks.

3. Adrenaliinirohke kohtingu planeerimine

Muuda oma õhtune kohting tõeliseks libiidotõstjaks! Kui jätad tavalise kino-õhtusöök kohtingu seekord vahele ja teed selle asemel midagi, mis vere tõeliselt käima ajab, siis jätkub seda adrenaliini ka hiljem magamistuppa.

4. Veidrad lõhnad

Suur-Britannias tehtud uuringus selgub, et naistele meeldivad näiteks mehed, kes lõhnavad värvi, bensiini, tindi või naha järgi. Meestele meeldib naiste puhul aga hoopiski huulepulga, beebiõli või praelõhn. Jah, prae.

5. Avokaadode söömine

Nii nagu mangod, on avokaadodki afrodisiakumid. Seega teevad need paremaks nii su salati kui ka seksielu.

6. Punane värv

Nii nagu härga ajab hulluks punane rätik, ajab meest hulluks punane kleit. Ja pesu. Ja huulevärv. Nüüd tead, mida järgmisele kohtingule selga panna.

7. Punane vein

Kanna punast, joo punast. Naised, kes eelistavad punast valgele või üldse mõnele muule alkoholile, on palju suurema seksiisuga. Vähemalt nii väidab uuring, mis hiljuti läbi viidi. Mis sina arvad?

8. Lugemine

Murra end vabaks visuaalselt erootikast ja sukeldu raamatutemaailma. Fantaseerimine, mis lugemise ajal aset leiab, suurendab peast pööraseks ajavate hormoonide teket. Lugemine on päris võimas relv!

9. Higistamine

Tundub rõvedana, aga siiski on tõsi. Naisi köidavad higised mehed. Tehke koos trenni ja hullake hiljem täie raha eest!

10. Kallima pildi vaatamine

Lihtne, kuid töötab. Kui sa vaatad oma kallima pilti kauem kui 30 sekundit, siis hakkab sinu aju rohkem dopamiini tootma, mis omakorda libiidot tõstab.

Allikas: Your Tango