Scarlett Johansson

Kord kasutas Scarlett lennuki tualettruumi ja unustas ukse lukustada. Kui ta paberi võtmiseks tõusis, lendas uks lahti ja üks suvaline mees nägi kõike, mis ta seeliku all peidus oli. “Mees avas ukse ja vaatas alla ja ohhetas, mille peale ma nähvasin: “Kurat, pane see uks kinni!“,” rääkis naine. Kui ta oma kohale naases, sai ta aru, et kogu lennuk oli tema karjumist pealt kuulnud ja nüüd mõistnud, et see oli just Scarlett Johansson, kes oma vagiinat lehvitas.

Kris Jenner

Kardashianide klanni emale meeldis samuti nooruses lennukis vallatleda, aga ühel korral oli tal seetõttu niivõrd piinlik, et tõenäoliselt pole ta seda enam kunagi julgenud teha.

Cosmopolitanile antud intervjuus avaldas tõsielusarja staar, et kord jäi ta lennusaatjale vahele, kui nad oma tollaegse abikaasa, Bruce’iga lennuki tualettruumis seksisid. Kris rääkis, et kui nad tualetist väljusid, arvasid nad, et keegi ei märganud seda, aga kui lennuk maandus, õnnitles lennusaatja neid uue kogemuse saamise puhul. “Lennu lõpus ütles lennusaatja mikrofoni: “Palju õnne, härra ja proua Jenner! Te olete just liitunud Mile High klubiga. Oleme teie üle nii uhked ja otsustasime kinkida teile pudeli šampanjat! Juhuu!” Ma vajusin sügavale oma istmesse ja olin totaalselt häbistatud,” meenutas naine.

Khloé Kardashian

2016. aastal avaldas Khloé kolm kõige metsikumat kohta, kust ta seksinud on: eralennukis, liikuvas autos ja köögikapi peal. Ja kuigi köök ja lennuk ei tundu väga metsikud, siis liikuv auto paneb meid lausa muretsema. Õnneks lisas Khloé, et ta ise ei olnud tol hetkel roolis, mis muidugi ei tähenda, et seks oli lihtne, mistõttu ta andis sellele kogemusele kaks punkti viiest.

“Ärge seda kodus järele proovige! Keegi teine sõitis ja ma olin tagaistmel, aga kuna ma olen pikk tüdruk, oli seal väga kitsas ja mu põlvedel oli räigelt valus,” kirjutas ta. “Liikuvas autos seksimine on aja raiskamine, sest mina sellest naudingut ei saanud. Ma lihtsalt ei jõua finišisse! Kui sa siiski seda teha tahad, siis palun väga, aga minult saab see madala reitingu!”

Kesha

Laulja Keshal on veider lugu rääkida: ta seksis kummitusega. 2012. aastal antud intervjuus avaldas lauljanna, mis inspireeris teda kirjutama lugu “Supernatural” ja tuleb välja, et see sai kirjutatud pärast seda, kui ta seksis meessoost kummitusega. Ta küll ei saanud kunagi kummituse nime teada, aga ta väidab, et seks olevat olnud väga hea.

Dakota Johnson

Dakota võib küll olla filmi “50 halli varjundit” staar, aga see ei tähenda, et kõik sealsed seksistseenid olid seksikad. Reaalsuses olid enamik neist päris valusad ja 2015. aastal ajakirjale Glamour antud intervjuus tunnistas näitlejanna, et ta isegi vigastas end, sest Christian Greyd mänginud Jamie Dornan oli sunnitud teda pidevalt ringi “loopima”.

Lisaks meenutas Johnson, kuidas ta kord lõhkus võttepaiga ära, sest arvas, et köögikapid, mida ruumis kasutati, olid päris. “Tegime stseeni Christiani köögis ja ma (arvasin, et see on naljakas) tahtsin end ühte kappi ära peita. Tõmbasin lingist, aga see polnud päris kapp ja kogu kupatus lendas mulle kaela,” meenutas Johnson.

Rob Kardashian

Kui sa oled üks Kardashianide perekonna liige, siis pole ime, et sa siin nimekirjas oled. Ühes “Keeping Up with the Kardashians” sarja osas ärkab Rob üles kõvastunud peenisega, mis ei kao, sest ta oli kogemata Viagra tableti alla neelanud. Asi muutub eriti piinlikuks, kui ta ema, Kris proovib tuppa siseneda. Rob helistab abi saamiseks oma õe poiss-sõbrale Scott Disickule, kes tuleb ta peenist kontrollima ja ütleb talle, et ta peab arstile minema. Sõnadega ei annagi seda stseeni vist edasi anda…

Chrissy Teigen

Teigen ja tema abikaasa John Legend on üks Hollywoodi lemmikumaid paare, aga ka nende elus on olnud traumatiseerivaid seksiseiklusi. Teigeni hirmsaim hetk oli siis, kui ta mõistis, et iga kord, kui nad abikaasaga koerapoosis seksivad, näeb John tema pepuauku. “Olime Johniga topelt kohtingul ja ma ütlesin lollitades, et John ei ole kunagi mu pepuauku näinud, mille peale John ütles: “Kas sa teed nalja? Iga kord, kui me seda koerapoosis teeme, näen ma su pepuauku. Ma näen seda iga kord.”,” rääkis Teigen 2017. aastal ajakirjale Marie Claire antud intervjuus, lisades, et pärast seda ta enam seda asendit võtta ei ole soovinud.

Allikas: StyleCaster