Mul on kahtlus, et tegelikult pole asjad nagu välja lastakse paista. Et tegelikult naised ei suhtu üheööseksi nagu mehed, vaid ootavad midagi muud. Jumal teab mida. Mingit printsi valgel hobusel ja suhet? Tegelikult kannatavad hinges?

Ma saan aru, et taolisele küsimusele on raske vastust saada, kuna vastajaid naisi on kahte sorti: ma pole selline naine, kes ööklubides jõlguks või siis sellised, kes käivadki ööklubides ja teevad üheööseksi, kuid nendel on arvatavasti enda tugevuse näitamiseks vaja väita, et loomulikult lihtsalt seks ja hoopis mina kasutan mehi ära. Ärgu mehed endale ette kujutagu!

Seega arvan, et isegi kui saan hunniku vastuseid, kus kinnitatakse, et naised kasutavad lihtsalt mehi üheks ööks ära ja siin annavad jalaga, sest naised tahavad lihtsalt seksi ja mees on lihtsalt peenisega lihakeha valitud üheks ööks… ikkagi ma võib-olla ei usu. Tore oleks, kui see nii on ja naised suhtuks üheööseksi kui lihtsalt seksi ja ei mõtleks sellele midagi muud juurde. Ikka jääb arvatavasti mõte, et pärast seksi naine ootab tel. nr küsimist vms. Et naised tunnevad ennast kehvasti, kuna nad seksisid mehega, kelle nimegi nad ei tea, muust rääkimata (kellena töötab ja kus jne). Mina selliste asjadega võõraste ees ei lehvita ja endast informatsiooni ei jaga. Isegi nime ütlemisest puiklen kõrvale.

Kuidagi kripeldab sees. Mõtlen, et ehk kasutan klubidest leitud naisi ära ja naised tunnevad halvasti selle pärast. Ongi plaanis hakata ööklubides jõlkumise asemel kasutama ainult prostituutide teenuseid. On mõttekam nii rahaliselt kui ajaliselt. Seal ööklubis istu pikalt, saa korve, kärista välja sellele ja tollele ning pärast võid ikka üksi suunduda koju riista poleerima, kuna pole mingit kindlust, et sellel õhtul ka seks saab välja sebitud. Naistel on lihtsam. Kui nad lähevad ööklubisse kindla plaaniga seksi saada ja ise on sellel teemal aktiivsed, siis nad seda ka saavad. Kuna olen vaba mees ja mõtlen selleks ka edaspidi jääda, siis prostituudid peaks olema kõige ausam ja mõttekam variant. Mehel on siiski seksuaalsed vajadused ja ainult ühe naisega olemine tüütaks mind ära. Meeldib erinevate naistega magada. Seega püsisuhe jääb ära.

Ilma seksita ma ka nüüd elama ei hakka, kui tuleb mingi jutt, et naised tunnevad jah ennast ärakasutatuna üheöösuhetes ja et prostituutide kasutamine on paha-paha variant. Et seksi saada, naist ka selleks võtma ei hakka. See oleks jabur, kui on olemas ju prostituudid.

Naised, tehkem pakkumised. Teie arvates, näiteks 10-st ööklubi üheöösuhtest, mitu naist „on nagu mehed ja tahavad lihtsalt seksiˮ ja mitu loodavad, et ehk seksi läbi areneb midagi püsivamat ja pärast tunnevad ennast ärakasutatuna?