Emakakael

Kui sa jõuad omadega juba emakakaelani, siis on midagi päris valesti läinud. See on see koht, mis ühendab emakat ja tuppe. See on tee sinna, kus beebid kasvavad. Ära puutu seda, emakakael ei ole sinu jaoks! Esiteks, on su naisel valus, kui sa seda täie jõuga rammid. Teiseks võib olla see märk sellest, et te ei ole piisavalt eelmänguga tegelenud — kui naine on seksuaalseks tegevuseks valmis, siis “tõuseb” tema emakas tegelikult oma tavalisest kohast natukene ülespoole. Ära jäta seksieelset nahistamist vahele!

Kliitoripea

See võib tunduda vastuoluline, kuid arvestada tuleb sellega, et tema kliitoris on väga palju närvilõpmeid. Tänu sellele on see koht aga väga tundlik. Kui sa nüüd oma näpuga seal haamrimoodi taguma hakkad, siis on see su naise jaoks ülimalt valus. Ole õrn, liigu tema kliitori ümber. Usu, see mõjub palju paremini!

Jalad

Jäta oma naise jalad rahule! Esiteks, võib kõdistamisest tekkinud lõppematu naerupahvakas kogu olukorra ebamugavalt piinlikuks teha. Teiseks, kui su naisel on jalas sokid ja ta keeldub neid ära võtmast, siis jäädagi nii! Selleks, et ta jõuaks orgasmini, peab su naine tundma end võimalikult mugavalt. Külmetavad jalalabad ei aita sellele kaasa.

Tagauks

Seda loomulikult ainult juhul, kui te ei kasuta libestit. Kui kasutate, siis mine hulluks! Vastasel juhul teed sa oma kaasale aga väga palju haiget ja võid kogu meeldiva olukorra pea peale pöörata. Ära topi oma näppe sinna, kuhu nad ei kuulu. Kui sult seda muidugi ei paluta..

Allikas: Men's Health

Jaga
Kommentaarid