Seemnepurskega orgasm

See on kõige tavalisem orgasm, mille juures eesnääre vibreerib tugevalt, paisates peenise otsast jõuliselt välja seemnevedelikku. Pärast sellist orgasmi kaob erektsioon kiiresti ja seepärast ei ole mees võimeline vahekorda jätkama. Enamusel meestel kaob ka huvi edasise seksuaalse tegevuse järele. Mõni mees võib olla võimeline säilitama erektsiooni seemnepurskele vaatamata, jätkates peenise kiiret sisse ja välja liigutamist, et saavutada peaaegu kohe teist erektsiooni. Mida noorem ja tugevam mees on, seda tõenäolisemalt see tal õnnestub.

Olenevalt mehe vanusest, tervisest ja seemnepurske sagedusest peab mees teatud aja ootama, enne kui ta on võimeline saavutama uut erektsiooni ning astuma jälle vahekorda. Seda tüüpi erektsioon kestab vaid paar sekundit ning pakub äärmiselt suurt mõnu. Mõnu intensiivsus hääbub sellise seemnepurske sagenedes. Enamus mehi tunneb sellise seemnepurske järel tugevat pingelangust ja lõõgastust kogu kehas.

Olenevalt mehe vanusest, tervisest ja seemnepurske sagedusest tunnetab enamus mehi sellel juhul energiakadu ja võib olla päris väsinud. Kui energiakadu ja väsimus on tugevad, võib mees koguni tunda teatud vaenulikkust partneri suhtes, kes ta “energia välja imes”. Selline tunne ei ole kuigi mõistuslik, aga ta võib olla üsna tavaline.

Eesnäärmeorgasm

Teist tüüpi orgasm. Ka see on tegelikult seemnepurskega orgasm, aga selle iseloom on esimesest oluliselt erinev. Üks peamisi erinevusi on, et seemnevedelik ei paisku peenisest välja jõuliselt, ta pigem niriseb välja. Eesnäärme kokkutõmbed on palju vähem jõulised ja seemnevedelikku eraldub tavaliselt vähem kui esimest tüüpi orgasmi puhul. Ka on orgasmile järgnev väsimus sellisel juhul palju väiksem.

Seda tüüpi orgasmi on suutelised saavutama mehed, kes on õppinud hoidma genitaalide ja selle ümbruse lihaseid kontrolli all ka äärmise erutuse ja vahekorra ajal. Treenimata mehe tavaline seksuaalne käitumine on pingestada genitaalide lihased ning kutsuda seemnepurse esile kiiresti ja jõuliselt, kui erutuvus on jõudnud teatud punkti.

Seemnepursketa orgasm

Mehed, kes on selle kätte õppinud, suudavad eristada seemnepurske ja orgasmi refleksid. Kui te meest väga tähelepanelikult jälgite, siis te panete tähele, et kõigepealt saab ta orgasmi, millele järgneb (tavaliselt väga kiiresti) seemnepurskega orgasm.

Harjutamisega võib mees õppida keha, sealjuures peenise ja päraku ümbruse lihaseid lõdvestama. Selle võtte kätte õppinud mehed suudavad ka lõõgastada genitaalide piirkonna sisemisi lihased, mille tõmbed on tavaliselt kontrollimatud. Nende lõdvestama õppimine selliselt, et mees tõrjub normaalset seemnepurske refleksi, aga saavutab orgasmi, on kõrgetasemeline seksuaalne saavutus.

Usutavasti on kõik mehed selleks võimelised, aga enamus isegi mitte ei tea, et see on võimalik. Tavaliselt mehed eeldavad, et orgasm ja seemnepurse on üks ja seesama asi. Aga mees, kes on õppinud neid kahte lahus hoidma, võib kogeda topeltorgasmi.

Seemnepursketa orgasm ei põhjusta energiakadu. Otse vastupidi, energiatase võib tõusta ning tulemuseks on see, et kogu kehast võib saada orgasmiline erogeenne tsoon. On võimalik saavutada orgasm näiteks varvastes või panna kogu keha spasmides vappuma, piirdumata ainult genitaalidega.

Selliste orgasmide arv ei ole piiratud, kusjuures nende intensiivsus vaheldub väga kergetest väga intensiivseteni.

Mees võib ka õppida koguma seksuaalset energiat ning kasutada seda muudeks eesmärkideks, näiteks füüsiliseks tervenemiseks, hingeliseks ärkamiseks ja loovuse kasvatamiseks. Õigupoolest võib see juhtuda spontaanselt, kui mees kogub ikka rohkem ja rohkem seksuaalset energiat. Selline mees ei kaota huvi seksuaalse tegevuse vastu, ta võib hoida erektsiooni peaaegu lõpmatuseni ning on seksuaalselt võimekas peaaegu igas vanuses!