See tähendab omakorda, et mees kordab voodis ikka ja jälle ühtesid ja samu vigu.

Et keegi meid seksi osas ei õpeta, peame oma õppetunnid ise hankima ja paljud mehed üritavad õppust võtta seksivideotest. Andmata endale aru, et tegelikkusega on neil väga vähe ühist. Palju parem õppimismoodus on seks reaalse naisega, aga ka see ei pruugi anda korralikku õppetundi: naine võib olla lihtsalt liiga häbelik, et öelda, mis talle tegelikult meeldiks.

WebMD küsis tunnustatud asjatundjatelt, mis on kõige levinumad vead, mida mehed naisega seksides teevad.

1. seksiviga: ma tean, mida naine tahab

Mehed arvavad tihti teadvat, mis naisele meeldib. Nende veendumus on välja kujunenud eelmiste suhete baasil, selle põhjal, mida nad on teiste naistega teinud. Naised aga pole ühesugused.

Mida rohkem kogemusi mehel on, seda kindlamini on tal välja kujunenud oma „repertuaar“. Kunagi ei tohi aga arvata, et see, mis meeldis su eelmisele kallimale, kütab üles ka su praeguse partneri. See ei kehti mitte ainult voodis, vaid üldse suhetes.

2. seksiviga: mul on kõik, mida naine vajab

On naisi, kes ei saa rahuldust nii madala „võnkesagedusega“, milleks on võimelised sõrmed või keel. Mees aga arvab kohe, et temaga on midagi valesti, kui naisel on vaja vibraatorit. Mõtle vibraatorist kui oma abilisest, mitte kui asetäitjast! Paljud paarid kasutavad vibraatorit koos. Kui teie olete millegi tegemisega hoos, võib vibraator teha midagi hoopis muud…

3. seksiviga: mehed ja naised tunnevad ühtmoodi

Hea seks tähendab meestele ja naistele sootuks erinevat asja. Kui mehe peenis jõuab naise tuppe, on see enamikule meestest kohutavalt erutav. Nii ei suuda nad ette kujutada, et naised ei tunne võib-olla sama mis nemad.

Tõde on aga teistsugune.

Tupp on enamikul naistel vähem tundlik kui suguelundite välimine osa. Sügavad tõuked ei aita samuti naise orgasmi saamisele kaasa. Kui peenis on liiga pikk, on naisel tunne, et see „tuleb kurgust välja“. Selline tunne võib tekitada ka iiveldust.

4. seksiviga: ma tunnen hästi naise anatoomiat

Enamik mehi teab enam-vähem, mis on kliitor ja kus see asub. See aga ei tähenda, et nad sellest midagi taipavad!

Seksuaalrevolutsiooni algul enam kui 30 aastat tagasi jagas bestseller „Rõõm seksist“ ameeriklastele nõuandeid, kuidas naine kliitori abil rahulduseni viia. Siiski püsib kangekaelselt uskumus, et naine peab olema võimeline ka vaginaalseks orgasmiks.

Seksinõustajad seisavad sageli silmitsi meeste murega: “Mu naine ei saa vahekorras orgasmi, kui kliitorit ei stimuleerita — palun abi!“ Aga milles siin siis probleem on? Enamik naisi ei saagi vaginaalset orgasmi.

Mehed ei oska sageli kliitorit õigesti puudutada ega tea, kui tundlik see on. Puudutus, mis paiskab ühe naise õndsusse, jätab teise naise külmaks ja tundub kolmandale valus. Mõnele naisele meeldib hoopis kliitori kaudne stimuleerimine.

Kuidas saad teada, mis talle meeldib? Aga küsi ometi!

5. seksiviga: märg = erutunud

Mehed on mõnikord pettunud, kui naine ei ole kiiresti küllalt libedaks muutunud, et peenis tuppe viia. Ära selle pärast küll muretse. See on üksnes müüt, et erutus muudab naised „märjaks“.

Alati ei ole see nii. Mõned naised on märjemad kui teised. Samuti sõltub „loomuliku libesti“ hulk naise menstruaaltsüklist ja tema reaktsioonist stressile ja arstimitele. See võib ka lihtsalt niisama päev-päevalt muutuda.

6. seksiviga: vaikus on kuldne

Paljud mehed arvavad, et peaksid seksi ajal vait olema. Kui sa aga suud lahti ei tee, peab naine, kes tahab sulle rõõmu valmistada, üksnes mõistatama, mis sulle meeldib ja mis mitte. Ilmselt tahaks ta kuulda mõningaid suunavaid hääligi.

Teisalt pole vaja naise pead oma süle poole pressida. Piisab, kui öelda: „Just see mulle meeldib.“