Kuidas peaks mees aru saama, kui naine teda ihaldab? Kuidas mõista, kas naine flirdib niisama või ihaleb meest tõeliselt? Kas naine on lahkesti valmis hellust ja puudutusi jagama kõigiga või tahab ta just konkreetselt seda meest ja nii ruttu kui võimalik?

Mehed teatavasti ei suuda naiste udupeeneid vihjeid lugeda, ei päris- ega kehakeeles. Et asi lihtsam oleks, peaks naine, kes meest ihaleb minema otse mehe juurde ja ütlema „Tere!” Eesti meeste jaoks on sellega juba terve järvetäis jääd murtud. Kui aga naine seejärel mehe käe oma pihku võtab ja ütleb, et nüüd on minek, peaks edu olema enam-vähem 100 % tagatud, kui naine ise kaunis on. Muidu juhtub nii, et mees ei saagi iial teada, et seltskonnas olev kaunis naine teda ihaldab ja nii võib palju toredaid romansse sündimata jääda. Elu lõpus me teadupärast ei kahetse seda, mis tehtud, vaid seda, mis tegemata jäi. Nii et asja tasub lähemalt uurida.

Mida aga teha siis, kui naine on väga häbelik ja ei julge ise romantilisi samme astuda? Selleks puhuks on siia kogutud paar nippi, kuidas mees saaks naise käitumist „lugeda”.

Üheks märgiks, et naine on mehest huvitatud, võib olla see, kui naine hakkab huviobjektiks oleva mehe läheduses erutusest oma soengust üht juuksetutti keerutama (kui soeng just juukselakiga pea külge kiivriks pole kõvastatud). Üks üsna kindel märk on see, kui naine hakkab mehe naljade peale tavalisest valjemini naerma, lõkerdab seltskonnas nii, et hambad laiali ja pidama ei saa. Iga kord, kui teda erutav mees midagi ütleb, saab naine lõbususehoost naerukrambid, isegi kui mees midagi eriti vaimukat ei ütle. Naine lihtsalt ei saa naeru pidama, sest mees tundub talle nii vaimustav.

Mehega voodisse minekust huvitatud naine võib vahel nagu muuseas, ise märkamata, hakata meest patsutama ja puudutama. Pühib ta reväärilt tolmuebeme, sätib lipsu otseks. Samas, kui mees tahab kindel olla, et naine just temaga voodisse hüpata ihkab, mitte ükskõik kellega, peab mees jälgima, kas see naine teeb sama intiimseid žeste ka teiste meestega või ainult temaga.

Kindel märk sellest, et seks naisel meeles mõlgub on see, kui naine teeb komplimente mehe trimmis taguotsa ja musklite, mitte aga särgi ja lipsu kohta. Ja kui tavaliselt vesteldes vaataks naine mehele silma, siis lemmikmehega vesteldes libisevad naise silmad tihti ka mehe huultele, kuna naine juba unistab, kuidas need tema keha puudutavad.

Armunud naised võivad väga erineval moel reageerida mehe kohalolekule. Mõni piilub meest vargsi ja igal võimalusel, mõni jõllitab otse ja avalikult, tihtipeale aga armunud naine ei vaata üldse selle mehe poolegi, seisab pigem seljaga, endal selg ärevusest higine. Vahel see just naise tunded reedabki, et ta vaatab ja räägib seltskonnas kõigiga, välja arvatud teda kõige rohkem erutav mees. Kui mees aga lõpuks naise juurde läheb ja teda kõnetab, on kõik kohe ilmselge. Naine lööb särama nagu tuledes jõulukuusk, punastab, niheleb ja lööb silmad maha ning ei suuda kuidagi naeru tagasi hoida, nii hea meel on tal. Sellest märgist võib mees kindlasti julgustust saada.

Kui nüüd on aeg nii kaugel, et mehel tuleb astuda esimene samm, siis oleks hea teada paari elutõde.

  • Esiteks meeldib naisele, kui mees teeb esimese sammu, mitte ei jää ootama, et naine esimesena oma lusika pudru sisse lööks.
  • Teiseks peab mees arvestama juba ette, kuidas viisakalt käituda ja väärikaks jääda, kui selgub, et ta on naise tundeid ülehinnanud ja naine mehe piduliku avalöögi tagasi lükkab. Ja kolmandaks peab meeles pidama üht veidrat soovitust. Nimelt ei tasu mehel kunagi enne liginemiskatset naiselt luba küsida, sest naistele üldse ei meeldi, kui mees vallutuseks luba küsib. See tapab kogu romantika ja jõulise erutuse. Naisele meeldib meeletult, kui talle sümpaatne mees teda julgelt ja kindla tahtmisega vallutama asub. Ebasümpaatsel mehel muidugi nii hästi ei lähe ja tal tuleb viisakalt taanduda. Aga vähemalt sai proovitud, mehetegu seegi.
  • Vallutus ise peab olema õrn. Ei maksa kohe saabaste ja traksidega kaksiratsi naisele kaela hüpata. Alustama peab hellalt, aga kindlalt. Kaotada ei ole palju, võita aga terve paradiis.

Allikas: Askmen