Miks naised teesklevad?

Loe kasvõi naisteajakirjade kaasi - iga ajakiri lubab õpetada, kuidas saada neljakümment viit erinevat orgasmi. Reaalsuses lähevad asjad nii: stress, ebakindlus, võimetus, magamatus ja tunne, et sind kiirustatakse tagant - niisiis, vahel naised lihtsalt teesklevad, et sellega n-ö ühele poole saada.

Millal on tegu õige orgasmiga?

Kõige paremini tunned teeseldud orgasmi ära siis, kui tead, milline on päris orgasm. Orgasmile eelnevad erutusfaasid on lõpuks äratuntavad ja oskad seda oodata - kui need ära jäävad, siis on juba kahtlane.

Mis siis on need märgid? Kuidas saada aru, kui naine on orgasmile lähedal? Ta käed ja rind on kuumad ning ta on sõnavõimetu. Näoilme on justkui nõiutud, keha pehmem kui iial varem. Keelealune muutub kuivaks ja nibud lähevad kikki.

Veel:

  • Naine hakkab üha rohkem hingeldama;
  • kehatemperatuur tõuseb ja süda taob kiiresti;
  • lihased lähevad pingesse;
  • orgasmi ajal tõmbuvad naise emakas ja tupelihased 10-15 korda kiirelt kokku;
  • naine võib sirutada kõiki oma kehaosi - käsi, jalgu ja isegi varbaid.
Millal ta teeskleb?

Ehkki naised suudavad enamust neist orgasmitunnustest edukalt ise järele teha, ei suuda nad nii kiiresti lihaseid pingesse ja jälle lõdvaks lasta nagu seda orgasmi ajal juhtub. Paljud naised juhivad mehe tähelepanu eemale liigsete häälitsuste ja siplemisega ning lollitavad sellega iga mehe uskuma, et nad on olnud voodis tõelised kuningad.

Vaata ka naist vahetult pärast seksi. Kas ta põsed õhetavad? Hea orgasmi saanud naine ei hüppa ka kunagi kohe voodist välja, vaid vajab hetke, et end koguda.

Kui sul on kahtlus, et naine teeskleb, siis räägi temaga, kuid mitte ründavalt või etteheitvalt. Lõppkokkuvõttes tuleb see ju teile mõlemale kasuks - uskuge, naised, kes saavad regulaarselt orgasme on palju altimad linade vahele pugema, kui need kes peavad iga kord “teesklemise vaeva” ette võtma.

Allikas: askmen.com