1. Huvitav, kas ma peaks kuidagi sekkuma?

Mehed on harjunud, et nende käes on ohjad. Aga nüüd on neid pandud täiesti abitusse olukorda. Ja see on parim abitu olukord, kus olla. Ometi tekib neil peas paanika, et äkki on olemas mingi moodus, kuidas nad sind vähegi aidata saaksid. Seega, kui ta ulatab oma käe sulle kuskile külge panna, siis ta ilmselt teeb seda. Ära ehmata!

2. JAH!

Kui sa aga ei tunne, et su kallim sind kuskilt krabaks, siis ilmselt on ta lihtsalt käed püsti ja naudib olukorda.

3. Kuidas ma kõike seda paremini näeksin?

Olenemata sellest, kui palju mees ka oraalseksi naudib, tahaks ta sellele ka oma silmaga tunnistajaks olla. Saa tast aru — tema jaoks on see sama hea kui kvaliteetne porno, millest ta koos sinuga ise osa võtta saab! Loomulikult tahaks ta siis esirea kohta!

4. Tahaks, et ma võiksin seda kõike hetkel filmida!

Jällegi, meestele meeldib selliseid asju vaadata. Ja mõtle, kui ta saaks vaadata sind! Ta tahab seda momenti igavesti jäädvustada.

5. Kas mu kubemekarvad vajaksid piiramist?

Kui mees oraalsekis ajal juba liiga palju mõtlema hakkab, siis tekivad talle pähe ka igasugused triviaalsed küsimused. No näiteks enda kubemekarvade pikkuse ja tiheduse kohta.

6. Ma loodan südamest, et seal mingit imelikku lõhna ei ole!

Ka mehed pabistavad nagu naised. Kes siis tahaks, et nende alumine korrus kuidagi veidralt lõhnaks?

7. Kui kaua ta juba seal võimelnud on?

Igas mehes peitub väike härrasmees, kes muretseb, et tema kalli kaasa lõug suuseksi tehes krampi ei läheks. Seega seisavadki nad ühe suure dilemma ees — tahaks veel, aga äkki ei ole viisakas? Kui kaua mu naine seda juba teinud on?

8. Palun lõpeta enne, kui on liiga hilja!

Kui see on eelmängu hulka kuuluv suuseks, siis kindlasti hakkab üks mehepoeg muretsema selle üle, et liiga hea möllamine võib tema jaoks orgasmiga lõppeda. Kui tunned ja kuuled, et su mees hakkab sulle väänlemise ning häälitsusega märku andma, siis võid vabalt paari tooni võrra rahulikumaks muutuda.

9. Millal ma viimati teda sealt altpoolt hellitasin?

Oraalseks on mehele heaks märguandeks, et ka naised tahavad end sama hästi ja ägedalt tunda. Seega hakkab ta mõtlema, et millal oli viimane kord, mil ta sind samamoodi hellitas. Miks mitte siis 69 teha?