1. Nahk
Mida rohkem sa teda puudutad ja mida põhjalikumalt sa tema nahka silitad, seda rohkem suureneb ta erutus. Selg, reied, käed, rind ja isegi peanahk igatsevad hellitusi, seega alusta õhtut põhjaliku massaažiga ning silita teda pidevalt ka seksi ajal.

2. Tagumik
Silitused ja paitused seal tagapool viivad erutuse lakke!

3. Kael
Suudle, laku, näksi kaela õrnalt, puhu ja hinga ta kaelale - mõnuvärinad on garanteeritud.

4. Kõrvad
Sosista ta kõrva, mida plaanid temaga teha. Kuum õhk koos su kelmika jutuga viib ta mõtted sekundiga seksini. Ehk meeldib talle ka, kui suudled ja näksid ta kõrvalesta? Proovi kindlasti!

5. Kõrvatagused
Kui punkt nr 4 su kallimale eriti peale ei läinud, proovi teistsugust lähenemist ning võta ette ta kõrvatagused. Hinga või puhu sinna kuuma õhku ning suudle - väga erutav!

6. Keel
Sügav ja intensiivne suudlus on alati kõige efektiivsem erutaja. Muuda vahelduseks oma stiili ja katseta uusi suudlusvõtteid.

7. Jalad
Jalamassaaž on ühtlasi mõnus ja hoolitsev ning muidugi ka väga erootiline. Võta mehe varbad käsile ja saadad talle kaks sõnumit: "Ma armastan sind" ja "Ma tahan sind", mis koos moodustavad ülierutava kombinatsiooni.

8. Kukal
Mehed ise oma kuklale just eriti suurt tähelepanu ei pööra. Seda suurem on nende rõõm, kui sina oma sõrmed läbi ta juuste libistad ning ta suudluseks enda poole tõmbad.

9. Lahkliha
Pigista korduvalt tema lahkliha piirkonda (see on koht munandite ja tagumiku vahel). Suru seda paika pöidlaga või hõõru ringjalt sõrmenukkidega. See ala on nagu orgasmi start/stopp-nupp — puuduta teda sealt, et tegevusele vunki lisada, või eemaldu, et asjade käiku aeglustada.

10. Huuled
Suudle neid hellalt või lenda täiega peale, näksi ja ime ta alumist huult ja suundu siis edasi punkti nr 3 juurde.

Allikas: Glamour