Sellel ajal võeti sellel teemal väga palju sõna, just sellel teemal, et miks inimesed sellest ei räägi. Kuid vaatame, mis toimub praegu. Teemal ,,miks inimesed seksist ei räägi” arutlejad jõudsid oma soovitud eesmärgini. Kõik räägivad vabalt seksist, kõik kirjutavad veel vabamalt. Kuid kas see oli taotluslik? Ma ei usu.

Mind on see lausa ära tüüdanud, mul läheb süda pahaks, kui ma jälle lähen ükskõik millisesse neti uudisteportaali, põhiline ainult seks ja seks. Seda seksi ümber tiirlevat on nii palju, et mul läheb lausa isu ära. Ma jõuan töölt koju ja kui mu naine mulle midagi vihjab seksi kohta, siis peast käib jälle läbi mõte “ah, jälle seks”. Ma nagu vajan sellest puhkust.

On kirjutatud lugematul hulgal igasuguseid seksiteemalisi artikleid. Muudame seksi paremaks, Meeste kuus seksiviga, Seitse viga, mis naised voodis teevad jne. Tõeliselt siiber. Lõpetage see seksi väljatoomine iga asja puhul. Ma ei tea, võib-olla olen mina imelik, aga lihtsalt seks ei müü enam nii, nagu müüs vanasti.

Aga miks? Just sellepärast, et seda on kõik kohad täis. On loogiline, et inimest tüütab ära mingi asi, kui ta peab seda kuulama 24 tundi päevas 7 päeva nädalas. Seks on ju kahe inimese omavaheline asi. Kindlasti leidub nüüd palju kriitilisi mõtlejaid, kes küsiks, kas grupiseksi ei eksisteerigi. Kuid asi pole selles. Lihtsalt hoidke tagasi.

Mäletan väga hästi seda aega, ja kusjuures see polnud üldse kaua aega tagasi, kui seksiteemal kirjutamine ja rääkimine hakkas muutuma populaarseks. See on nagu ühe poplauluga, kuulete seda esimest korda raadiost, siis kasutatakse seda juba reklaamides, siis tuleb teda iga 5 minuti tagant muusikakanalitest, siis antakse juba kontsert jne. Lõpuks kedagi ei huvita see laul, kõigil on siiber ja kui ikka ja jälle käiakse selle sama vana jamaga peale, siis on ju loogiline, et inimesel saab siiber sellest. Nii et ma kutsun inimesi üles natuke tagasi hoidma oma seksijutte.

On kaks põhjust, miks ma seda üldse siin räägin. Esiteks juba eespool mainitud, mul on kõrini, et igal pool on seks, seks, seks. Teiseks, ma muidugi ei tea, kui paljud inimesed minuga ühel nõul on, iga suhte aluseks on hea seks. Seksides vabaneb inimene pingetest, mis tänapäeval väga tähtis, seks kaotab kaloreid, aitab säilitada sisemist tasakaalu ja muidugi pole midagi lähedasemat inimeste vahel kui seks. See lähendab inimesi. Kuid nendest kõikidest asjadest võib jääda ilma väga lihtsalt põhjusel, inimesel lihtsalt on kõrini seksist ja seksiga seonduvast.

Ja seda tekitab just see sõna otseses mõttes loll pläma, mida heietatakse sadu tuhandeid kordi. Kirjutage raamat, kui inimesed kõik nii targad on sellel teemal. Siis ei risusta te keskkonda, kus inimesed peavad elama.

Olgem mõistlikud ja ärge pingutage üle. Ma nüüd ei mõtle, et midagi ei või kirjutada enam sellel teemal, vaid lihtsalt. Kui olete tundnud viimasel ajal sama, et enam ei viitsigi nagu sellega tegelda, siis ma arvan, et võite vabalt otsida põhjust just sealt, mida ma teile eespool kirjeldasin.

Nautige loodust ja ärge rääkige seksist nii palju, tehke seda rohkem. Ärge õpetage teisi sellel alal, kui te ise olete alles võhikud. Ja mis veel, enne kui hakkate üldse seksiteemalisi artikleid lugema, vaadake autorit, kas tegu on ikka oma ala spetsialistiga.