1. Nutmine
Kui me peaks valima vaid ühe asja, mida me voodis mitte kunagi ja mitte mingil juhul näha ei taha, oleks selleks nutmine. Pole vahet, kas nutate selle pärast, et me oleme voodis head või selle pärast, et me oleme kohutavad… Hoidke end vaos!

2. Naermine

Meile ei meeldi nutt, aga meile ei meeldi ka naer. Kui me koos naerame ja lõbutseme on kõik hästi, aga kui te naerate meie üle, kui meil midagi sassi läheb, tunneme me end väga halvasti. Esiteks oleme me paljad, teiseks on mängus meie meheau ja kolmandaks — miks te, kurat, naerate meie üle?

3. Teesklemine
Me oleme lugenud Naisteka artiklit “Kuidas saada aru, kui naine teeskleb orgasmi”, nii et te ei peta kedagi, teete vaid ennast rumalaks.

4. Häbenemine
Kui olete juba meiega paljalt voodisse roninud, on hilja häbenema või piinlikkust tundma hakata. On eriti tobe, kui hakkate keset vahekorda oma rindu või muid alasid varjama.

5. Vedelemine
Me peame teegma ära kogu töö, samal ajal kui te lihtsalt selili vedelete? Ja siis te veel imestate, kui porno meie jaoks pisut erutavam on kui teie tuim keha ja suletud silmad?

Allikas: ivillage.co.uk