1. Suur ebakindlus

Jah, me kõik tunneme end millegipärast ebakindlalt. Naised võiksid aga aru saada sellest, et mehed naisi ja nende kehasid tegelikult ka tõeliselt armastavad! Kurvid — suuremad või väiksemad, kõik on ilus! Ole sa pikk või lühike, peenike või volüümikam, usu, sulle on austaja olemas!

2. Halb hügieen

See punkt ei vaja pikemat seletamist. Mine duši alla! Hoia karvkate kontrolli all ja pese hambaid!

3. Orgasmi teesklemine

Orgasmi teesklemine on nagu kaotusega leppimine. Voodis aga kaotajatele kohta ei ole. Ära teeskle, ausus on parim. Pikemas perspektiivis võib see isegi sulle suure karuteene osutuda. Kui mees on veendunud, et ta on seksilõvi, kui ta seda tegelikult ei ole, siis on ju asi sinu jaoks halb.

4. Lihtsalt lebamine

Seksi puhul peseb käsi kätt. Kui üks pool on aktiivne ja teine lihtsalt lebab, siis muutub kogu tegevus väga kiiresti üksluiseks ja igavaks. Ja kaob ka huvi. Halvimal juhul hakatakse seikluseid kuskilt mujalt otsima.

5. Initsiatiivi puudumine

Miks peab mees alati see olema, kes huvi ja initsiatiivi üles näitab? Ole sina see, kes teinekord oma kallimale nurjatult sülle istub ja hullata soovib. Meestele meeldib see!

6. Puuduv tehnika

Kui sa ei ole midagi enne teinud, siis ütle seda! Selles ei ole midagi häbiväärset. Vastasel juhul võid sina või su partner korralikult haiget saada või kukub kogu asi lihtsalt vägagi veidralt ja kohmakalt välja.

7. Menstruaalüllatus

Järjekordne põhjus aus olla. Kui sa ei ütle mehele, et sul on hetkel just see periood käsil, siis võid talle ataki tekitada. Ehk arvab ta, et ta on sind kuidagi vigastanud või sulle liiga teinud? Ja rääkimata sellest, et paljude jaoks sellel ajal seksimine üheks suurimaks õudusunenäoks on.

8. Suguhaigustest mitte hoolimine

Turvaseks! Miks sa riskid?

9. Seks = suhe

See on paraku juba naiste loomuses kinni, et seks millegipärast nende jaoks peaaegu et suhtega võrdsustub. Mehed asja aga nii ei näe. Kui tegemist oli üheöösuhtega, siis lõppebki see hommiku saabumisega. Ära tekita endas ootusi ja lootuseid. Õpi hetke nautima.

10. Puuduv spontaansus

Seks ei koosne ainult misjonäripoosist. Kinnine loomus ja soovimatus katsetada on voodis tõelised tujurikkujad. Kui su partner midagi välja pakub, siis mine asjaga kaasa. Sa võid veel enda jaoks nii mõndagi põnevat avastada.

Allikas: How You Living