Samas on sündmuste areng pärast seksi sama huvitav ja kindlasti ka sama tähtis. Seejuures võib enda jaoks variante välja mõelda vähemalt nii palju, kui palju on asendeid „Kamasuutras“.

1. Rääkige

Enamik paare ei kiirusta kohe pärast vahekorda voodist välja hüppama, vaid eelistab pühendada 10-30 minutit õrnadeks ja intiimseteks vestlusteks. Sellistel hetkedel on kõige parem rääkida oma armastusest. Olmeprobleemid, poliitika ja karjäär tuleks pärastiseks jätta — nende üle võib vaielda teisel ajal, näiteks söögilaua ääres.

Kui teile aga voodis midagi ei meeldinud, on just nüüd õige hetk sellest rääkida (juttu tuleks alustada ääri-veeri ja rahulikult). Sellega võib juba suurema osa probleemist lahendatuks lugeda.

2. Minge vanni

Dušš pärast seksi on intiimhügieeni kohustuslik osa. Pärast erutust ja sellele järgnenud lõdvestust on organism kergemini vastuvõtlik mikroobidele, mistõttu peab saama harjumuseks enne uinumist end korralikult pesta.

Selle tavapärase asja võib aga muuta romantiliseks õhtu jätkuks. Vanni võib lisada aroomiõlisid, süüdata küünlad ning seejärel seal koos lõõgastuda.

3. Jätkake hellitustega

Kas teate, et pärast orgasmi on teie mõlema erogeensed tsoonid palju tundlikumad? Kohe pärast lõdvestust, kui veri hakkab üle kogu keha laiali valguma, võivad tundlikuks osutuda ka kõige ootamatumad kohad. Kui jõudu on, hellitage teineteist kerge massaažiga.

Enamikule meestest meeldib selja ja tuharate silitamine, naistele on aga kõige meeldivamad kohad kaela ümbrus, kõht ning reite siseküljed. Ning kes teab, võimalik, et mõnus massaaž läheb sujuvalt üle uueks kirehooks…

4. Kohv ja sigaretid

Sellist klassikalist varianti on kirjeldatud paljudes raamatutes ning näidatud filmides. Tõepoolest, tass kohvi aitab kiiremini rahuneda, mõtteid koondada ning uuele tööpäevale häälestuda. See on ka väljapääs juhul, kui seksis jäi millestki puudu ning teil pole põhjust siiralt vaimustust avaldada. Kohv või tee koos vestlusega kõrvalistel teemadel aitavad kiiremini mälust kustutada mitte just kõige meeldivamaid hetki. Samas pole midagi paremat, kui lõpetada seks šampanja ja maasikatega…

5. Vaadake filmi

Küsimus on vaid selles, millist filmi. Vaevalt et pärast seksi sobiks erootika. Milleks seda vaadata, kui eesmärgiks on lõdvestumine? Melodraamad ajavad aga kindlasti une peale. Siin võiks ehk James Bondist abi olla.

6. Kinnitage keha

Kas leiate, et omleti valmistamine või kotlettide vormimine pärast seksi pole just eriti romantiline? Võimalik. Kuid hea toit võib olukorda parandada juhul, kui voodis just kõik kõige parem polnud.

Seksides kulutatakse palju energiat ja jõudu, seetõttu võiks keha kinnitada küll. Kuid eelistada tuleks kergeid suupisteid — salateid, kala või juustuvõileibu. Liha ja linnud (eriti praetult) võiks kõne alla tulla alles paar tundi pärast seksi.

Allikas: allwomenstalk.com