Kui sulle meeldib üle kõige koerapoos, siis sa ei pelga oma ürgset, loomalikku loomust. Ilmselt möllab sinu sees üks kirglik kiskja. See tähendab ka, et sullemeeldib kui mees on sügaval-sügaval sinu sees ja on tõenäoline, et su lemmikmänguasjaks on suuremõõtmeline vibraator.

Kui sulle meeldib olla seksides mehe peal, siis oled sa ekstravert, kellele meeldib olla juhirollis nii voodis kui mujal. Sa oled aktiivne, elurõõmus, energiline ja seltsiv. Võid armastada oma rolli kehtestamiseks kaasata armumängudesse käeraudasid ja silmasidet.

Need, kes armastavad poosi 69, armastavad kõike jagada ja pööravad suurt rõhku võrdsusele. Paljud neist on pere keskmised lapsed. Jõulude ajal ostavad nad kalleid kingitusi oma lähedastele ja sõpradele, kuid ei pane pahaks, kui ei saa vastu samas väärtuses kingitusi. Poosi 69 armastavale paarile sobib sekslelu, mis pakub võrdselt naudingut mõlemale partnerile.

Kui sinu stiiliks on aga seks köögilaual, riietusruumis või mõnes avalikus kohas, st kõikjal mujal kui magamistoa voodis, siis kannatlikkus pole sinu tugevamaid külgi. Sa pead kõike saama kohe ja praegu. Mänguasjana eelistad vibraatorit, mis oleks kogu aeg sinu jaoks valmis.

Loe rohkem Ulaka Kaunitari blogist!