Kui see on probleem ka teie suhtes ja olete mõlemad valmis selleta hakkama saama ning otsima viise, kuidas muul viisil seitsmendasse taevasse jõudma, siis tõenäoliselt ei mõjuta see teie suhet. Aga olgem ausad: paljude jaoks on suuseks taevalik kogemus ja võimaldab jõuda tippu nii nagu vahekorra, puudutuste ja vibraatori abil pole võimalik jõuda. Pole mingi üllatus, kui mees palub oma naiselt sünnipäeva või jõulukingiks vaid suuseksi ega soovigi midagi muud. Ja paljud naised teevadki seda lihtsalt seetõttu, et teavad, kui väga nende mehed seda naudivad. Vahet pole, et neile endale seda teha ei meeldi.

Mõne inimese jaoks pole tegemist aga kõigest naudingu saamisega, vaid sooviga saavutada teise inimesega hoopis teisel tasemel lähedus. Ja nii võidki hakata mõtlema, et äkki sul on midagi viga, kui sa oraalseksi ei naudi.

Kirjanik ja seksi ekspert Domina Franco on õppinud inimese seksuaalsust üle 20 aasta tundma ning jagab nüüd ka meiega nippe, kuidas sellest situatsioonist terve suhtega välja tulla.

Rääkige sellest KOHE!

Esiteks soovitab Franco sul lihtsalt oma partneriga rääkida ja öelda talle välja, kui väga sa oraalseksi ihaldad, aga samas proovi mitte jätta muljet, et sa survestad teda ja seda eriti suhte alguses. "Enne, kui te üldse oraalseksi proovite, peaksite sellest esmalt rääkima," soovitab ta. Kuigi see võib osutuda keeruliseks, on see palju lihtsam praegu, kui siis, kui su genitaalid tal näos on või kui palud talt midagi, mida ta teha ei taha.

Lisaks soovitab Franco juhul, kui olete juba mõnda aega suhtes olnud ja su partner on sulle öelnud, et ta ei naudi suuseks ega taha seda teha, seda soovi ka austada. Nüüd on juba sinu ja su partneri kord otsustada, kas see suhe ja seks on teie jaoks üldse edaspidi rahuldustpakkuv.

Ta lisab, et ega see kellelegi kasuks ei tule, kui nende probleemide tõttu teineteise peale vimma hakkate kandma, mistõttu tuleb lihtsalt ära otsustada, kui oluline oraalseks sinu jaoks on ning mõista, et sa pole kuidagi imelik, kui seda väga ihaldad või vastupidi, kui sa sellest kuuldagi ei soovi.

Franco soovitab väga tungivalt, et tõstataksid selle teema läbimõeldult, sest keegi ei soovi, et teda tema seksuaalsete eelistuste tõttu kritiseeritaks või ohustataks. Ja pööra tähelepanu sellele, mida ta sulle räägib ja kuidas ta seda teeb, sest vahel võivad inimesed öelda asju lihtsalt seetõttu, et kellelegi meeldida, kuigi öeldu võib minna vastuollu tema reaalsete tunnetega.

Allikas: StyleCaster