Kerge on jääda rutiini kinni ja paratamatult võib su partner sulle aeg-ajalt isegi igavana paista, aga ära tunne end sellepärast halvasti — erinevaid viise, kuidas elu teie magamistoas (või tegelikult kus iganes te seda teha saate) vürtsitada, on väga palju.

Värske uuring leidis, et seksi vast huvi kaotamine on väga tavaline, kui oled suhtes olnud üle aasta, vahendab MyDomaine. Teadlased küsitlesid tuhandeid mehi ja naisi vanuses 16-74, kellel oli viimase aasta jooksul vähemalt üks voodikaaslane ning avastasid et 15% mehi ja 34.2% naisi tunnistasid, et neid tegelikult ei huvitagi seksimine.

Sellel tulemusel on mitmeid erinevaid põhjuseid, aga ainult naiste seas tuli välja, et huvi kadumine oli suurem just pikaajalises suhtes ehk kui koos oldi vähemalt ühe aasta.

See ei tähenda, et sa ei pruugi temasse ikka veel tohutult armunud olla, aga teie voodiellu on lihtsalt tekkinud igavust tekitav rutiin. Proovige lihtsalt uusi kohti, kus seda teha ja võtke appi veel läbiproovimata poosid. Seks ei pea alati olema eelmäng ja küünlavalgus, vahel piisab ka pulssi tõstvast kähkukast. Samal ajal võiksite siiski käia ka romantilistel kohtingutel ja veeta kvaliteetaega teineteise kaisus.