NAISED

Kliitori stimuleerimine

Vibraator on suurepärane mänguasi kliitori stimuleerimiseks. Mõned naised ei saa orgasmi kliitori stimuleerimiseta ning enamus suguühte asendeid ei võimalda kliitorit stimuleerida. Vibraator võimaldab pidevat stimulatsiooni, milleks käsi või keel pikema aja vältel suuteline ei ole. Teadaolevalt kutsuvad vibraatorid esile intensiivsema orgasmi kui kõik muud vahendid. Mõni naine – olenevalt vibraatori tüübist ja naise tundlikkusest – saab orgasmi 60 sekundi või vähemaga. Vaat see on alles kiirseks!

Armukese kohahoidja

Mõnel naisel kulub orgasmini jõudmiseks kaua aega, mis tähendab seda, et nad vajavad pikaajalist stimulatsiooni. Vibraator on siin suurepärane abivahend, kuna isegi kui partner saab orgasmi ja võib vajada väikest puhkust (ärge muretsege, on lubatud öelda, kui te ei suuda jätkata), võib vibraator jätkata, kuni partner on valmis mängu tagasi tulema või kuni naine saab orgasmi.

Mitmekordse orgasmi andja

Vibraatori kasutamine aitab naistel saada mitu orgasmi järjest. Naistel on teada erinevat tüüpi orgasme, mis on erinevat tüüpi stimulatsiooni tulemus, kusjuures neist igaüks tekitab erineva tunde. Tupeorgasm erineb kliitoriorgasmist, mis omakorda erinev annalsest orgasmist.

Stimulatsioon erinevateks eluperioodideks

Nii mõnigi rase naine on avastanud, et vibraator on raseduse hilisemas etapis suurepärane seksuaalse stimulatsiooni vahend. See, et nad on rasedad, ei tähenda sugugi seda, et nad ei taha saada seksuaalselt rahuldatud. Vibraatorit kasutatakse ka valuvaigistamiseks ning pingete mahavõtmiseks. Vananedes muutuvad mõne naise genitaalid endisest vähemtundlikuks. Kuigi see on looduse poolt nii seatud, ei tähenda see seda, et naine ei võiks tunda seksuaalseid mõnusid. Vibraator võib pakkuda intensiivsemat stimulatsiooni ja viia ka vanemad naised orgasmini.

MEHED

Vibratsioonirõõmud

Vibraator võib aidata ka meestel orgasmi saavutada, kui hoida seda nende munandite või lahkliha vastas. Vibraatorit lahkliha vastas hoides stimuleerite te väliselt eesnääret, mis on mõnutekitav, kusjuures paljud mehed ei mõista seda enne, kui on selle järele proovinud.

Rõõm kahele

On vibreerivaid mänguasju, mis pakuvad mõnusat vibratsiooni mehele ja naisele üheaegselt. Paaridele mõeldud leludest on kõige populaarsem Sukelduv Delfiin (Diving Dolphin). Peeniserõngas aitab mehel kauem erektsiooni hoida ning kaks kuuljat kera stimuleerivad munandeid ja kliitorit. Stimulatsiooni jagamine on eriline mõnu, mis seob armastajaid senisest enam.

Pehme orgasm

Mõni erektsiooniprobleemidega mees on avastanud, et vibraator võimaldab neil orgasmi saada ka ilma erektsioonita.

Turvaseks

Ainult vibraatori kasutamine on kõigist seksimeetoditest kõige turvalisem.