Kõigil paaridel — isegi neil, kel on imepärane seksuaalne keemia ja kokkusobivus — tuleb mingil hetkel tõdeda, et hasart ei ole enam endine. Kuid magamistoa tuhinat on võimalik taas üles kütta ja seda saab tähistada kolme lihtsa sõnaga: kõikuva silla seks. See termin tuleneb ühest katsest, mille tegid kaks psühholoogi — Arthur Aron ja Donald Dutton — et uurida ohutunde ja seksuaalse veetluse vahelist suhet.

Aron ja Dutton tegid järgnevat: nad panid kütkestava naise seisma keset üht kõikuvat silda ja iga kord, kui mõni üksik mees seda ületas, palus naine tal täita mingit küsimustikku. Seejärel andis ta mehele telefoninumbri ja ütles flirtivalt, et talle võib koju helistada ja asja edasi arutada, kui soovi on. Hiljem kordas sama naine katset ühel teisel läheduses olnud sillal, mis oli aga tunduvalt stabiilsem.

Tuli välja, et mehed kõikuvalt sillalt olid palju agaramad helistajad. Põhjus? Uurijad teoretiseerisid, et neid mehi tõukas tagant hirm ja erutus, mida nad kõikuvat silda ületades kogesid. Lõppjäreldus: kui on tegemist seksuaalse külgetõmbega, siis väike annus ähvardavat ohtu paneb asjad kiiremini käima. Õnneks olen ma nii oma praktikas kui ka aastatepikkuses uurimustöös teada saanud, et ei pea sugugi elu ja tervisega riskima, et oma erutuspotentsiaali võimendada. Lihtsalt tuleb oma isiklik kõikuva silla seks leiutada. Kuidas? Järgi neid närvekõditavaid nippe.


Pane ta riivatult mõtlema

Kõikuva silla eksperimendi keskmeks oli idee erutuse ülekandumisest teisele. Tõlgin: sa kaldud seostama hädaohus kogetud elevust inimesega, kellega koos sa hädaohus olid.

Alustuseks ürita oma partner üles kütta, tehes midagi ebaharilikku, enne kui te magamistuppa üldse jõuate. Näiteks, kui te olete koos apteegis, libista kondoomipakk talle ostukorvi, et ta mõistaks, mis mõtted sul peas mõlguvad. Või kui ostate riideid, tõmba ta proovikabiini ja ütle midagi pöörast, nagu “Ma tahaks sinuga just siin ja praegu seksida”. Eesmärgiks on teha või öelda midagi võrgutavat ja üllatavat; kusjuures lõpuni minemine ei ole üldse oluline.


Ole loominguline

Sosista talle kõrva mõni riivatu lugu. Mõtle seksikatest tabuolukordadest, kuhu sa pole kunagi sattunud… ja ole valmis detailidesse laskuma. Lihtsalt aita tal ette kujutada, kuidas ta oma mugavustsoonist väljub ja adrenaliinilained üle pea kokku löövad.

Ehk on see lugu sellest, et ta saab pealt vaadata, kuidas sa ise endale naudinguid pakud. Sa võid erootilist sõnumit isegi edasi arendada, tuues sisse mõned leebed köidikud ja tema käte voodi külge aheldamise protseduuri. Ära karda, et ta võib sellest lihtviisil kõrvale põigelda — juba mõte vangistusest on ise piisavalt erutav.


Kostita teda seksikate vaatamisväärsustega

Näita oma mehele midagi, mida ta iial varem näinud pole. (Märkus: selleks hetkeks valmistudes on sul juba varutud tõsiseltvõetavalt seksikas ja sulle täiesti mitteomane ihupesu.) See tähendab, et kui sind tavaliselt tõmbavad kenakesed pitsilised pastelsed komplektid, vali seekord mustad võrksukad ja sukahoidja. Sa paistad täiesti teistsuguse naisena ja võimalik, et sa ka käitud teistmoodi — mis omakorda ainult suurendab mehe jaoks salapärasust ja ettearvamatust.


Taba ta relvituna

Mäletad seda episoodi filmist „Matšpall” („Match Point”), kus Scarlett Johansson ja Jonathan Rhys Meyers sisenevad tüdruku korterisse ja Scarlett seob mehel lipsuga silmad kinni ning nööbib tal särgi lahti nii, et mees on tema poole seljaga? Tee nii nagu Scarlett ja varitse teda. Peaaegu kõik kutid fantaseerivad sellest, et lasevad tugeval, kirglikul naisel endaga teha mida iganes. Tüüpiliselt on nad aga haaratud kinnisideest, et peavad magamistoas ohje enda käes hoidma… ja paljastavad oma salasoovegi üsna vastumeelselt.

Ühesõnaga, paku talle seda, mida ta tahab, ilma et ta seda sinult küsima peaks. Suru ta vastu seina või paiska voodile ja rebi talt riided seljast… Aga enda omad jäta selga. Seega mõistab ta, et sina oled juhi rollis, mis suurendab veelgi ohutunnet.

Siis seo tal silmad kinni. Kui tal lipsu pole, kasuta salli või oma sukki. Võimetus näha, mis ta ümber toimub, suurendab ta erutust veelgi. Lisaks, lõigates ära ühe aistingu (nägemise), teravnevad kõik teised. Paku talle läbilõiget oma sensuaalsetest suupistetest: varieeri oma puudutuste tugevust, ära hoia oma kirehäälitsusi tagasi, luba tal oma nahka maitsta ja muuda pidevalt oma tegevuskäike, nii on ta pidevalt erksalt valvel.

Ahvatle ja narrita

Pane mees selili, ta peab olema seejuures alasti, ja kata aeglaselt kogu ta keha oma huulte ja keele puudutustega. Kui sa peeniseni jõuad, kaasa mängu üks puhas kingapael. Jah, just nimelt — kingapael! Tal pole halli aimugi, mis sul plaanis on… Selles asi ongi: tal peab olema kogu aeg kuristiku serval kõndimise tunne.

Mähi kingapael ühekordselt ümber tema peenise alaosa ja võta paelaotsad sõrmede vahele. Nüüd hakka tasapisi mehe kohale laskuma, samal ajal liigutades kingapaela edasi-tagasi nagu puhastaksid tema ihuliiget hambaniidiga. See mõnutunne ajab ta tõeliselt ogaraks. Pisut enne erutusseisundi kõrghetke, tõmba paela pisut pingumale. See lisapinge lennutab ta otse seitsmendasse taevasse.


Ole pealtvaataja

Pane mehe käed ta peenisele ja ütle, et tahad näha, kuidas ta ennast puudutab. Kuigi enamus meessooesindajatest on masturbatsiooni suhtes vägagi kidakeelsed, unistab nii mõnigi salaja sellega tegeleda naise juuresolekul. See on alistumise ja haavatavuse kehastus. Käsi tal endale silma vaadata sel ajal, kui ta endale mõnu valmistab; sa tahad näha iha tema silmis. Veelgi parem, haara videokaamera ja võta kogu tegevus lindile. Kui ta sellest närvi läheb, luba lindistus pärast tegevuse lõppu kustutada. Aga praegusel hetkel on tema sinu pornostaar.


Vaheta asukohti

Ebamäärasus on seksika ohutunde tekitamisel väga oluline aspekt, nii et liigu oma voodimaratoniga ühest kohast teise. Kui sa alustasid magamistoas, siis pea väike paus, haara tal käest ja lase tal endale järgneda. Kui ta küsib, kuhu, käsi tal suu pidada, kõik selgub omal ajal. Äkki juhid ta vannituppa aurava duši alla või elutoa põrandavaibale hullama? Kõikuva silla seksi puhul pole mitte koht oluline, vaid kõik on kinni seiklushimulises ja riskialtis mõtlemisviisis… ja ta järgneb sulle kuhu iganes.

Nüüd Cosmopolitan supersoodsa hinnaga. Vaata SIIA“