Defineerin siinkohal juhuseksi kui tõesti täiesti juhusliku seksi, mis jääbki ühekordseks vallatuseks. See on seks ilma igasuguse ettevalmistuseta ja mõtteta, et äkki ma täna seksin temaga või kellegi võõraga. Tema võib olla ka näiteks kolleeg. Selline, keda polegi varem väga tähele pannud, aga ühel hetkel lihtsalt rabab jalust. Lõõmab vaid kirg, pole aega korrigeerida oma välimust ega närida Tic-taci, et hingeõhk värske oleks.

Olgem realistid. Muidugi ma ärkan hommikul, pesen-kasin jne, aga juba paari tunni pärast olen ju käinud tualetis, söönud võib-olla ohtra küüslauguga maitsestatud rooga või olen just hommikul määrinud huulele ohatiserohtu.

Kas selline tõmme ja vajadus tõesti ka olemas on, et no peab kohe, ilma ei saa. Seda enam, et tegu on ju vaid ühekordse seksiga.
Mismoodi sa seletad oma juhuseksipartnerile, et tavaliselt on mul sealt alt ja jalad korralikult pügatud, aga näed, seekord olen üsna okkaline, sest on karvaeemaldamise viimane päev enne järgmist raseerimist… homme oleksin ära ajanud.

Võib ju mõelda, et vahet pole, nagunii ei tunne, aga kui pärast tuleb veel selle juhuseksipartneriga kokku puutuda, a la uus töökaaslane, mõni äripartner või kodupoe turvamees. Kohutav mõelda, et keegi selline teaks minu intiimasju.

Seks on intiimne ja peaks ehk selliseks jäämagi. Ma ei kujuta ette, mis või kes see olema peaks, et oleksin valmis juhuseksiks. Isegi kui pean ühel päeval oma sõnu sööma ega suuda ei öelda, siis on mul kindlasti olnud pingeline päev, kerge higilõhn üleval, püksikutest piilub hügieeniside või hoopiski on mul päevad.

Ja mis siin enda hügieenist rääkida. Usun, et mees on küll 24/7 valmis juhuseksiks — milline mees sellest ei unistaks, aga kui paljud ka selleks naisele hügieeniliselt vastuvõetavad on? Millal tema viimati wc-s käis, kas käsi pesi? Kas tal üldse kondoom on kaasas? Kas tema hambad on korras? Suu on üks mustemaid kohti ja kui hambad korras pole, siis vabandage — jätan vahele.

Oleks mingigi võimalus minna hotelli vms, seal on vähemalt kraanikauss. Igatahes ei tule kiire kangialune seks juhuslikuga kuidagi kõne alla — vihmaveerennist vett otsima ju ei hakka, et end kasida.

Juhusekski peaks olema täisväärtuslik: kallistused, õrnused jms. Kas ja kuidas on see võimalik? Kas sina oled juhuseksiks valmis?