Olen lugenud, et on olemas ka teisi mehi, kes vahekorra ajal lihtsalt orgasmi ei saagi, aga olen pisut mures, et kuidas olukorraga toime tulla. Sellise totra asja pärast ju lahku minna ei tasu, või mis?

Oleme juba umbes aastake koos olnud ja see asi hakkab iga päevaga mulle aina rohkem närvidele käima. Ma tean, tal on tegelikult täpselt sama ebamugav kui mul, aga olen jõudnud faasi, kus ma ei tunne end enam temaga voodis olles enesekindlalt. Mõtlen, et äkki ma lihtsalt olen nii halb partner, et ta ei erutugi sellest korralikult? Samas, tema ütleb küll, et naudib minuga seksimist ja probleem pole minus.

Suht sageli juhtub nii, et me seksime ja siis ta lihtsalt peatub ja ronib mu otsast maha. Ta väidab, et see on alati probleemiks olnud ja eelmises suhtes oli olukord hullemgi (kahtlustan, et sellepärast nad lahku läksid ka). Ta lubab, et on mulle truu ega vaata ka pornokaid. Vahel harva ta ikka tuleb ka, aga kui ma ütlen "harva", siis see tähendab tõesti nii kaks korda me suhte ajaloos.

Oleme väga lähedased ja armastame teineteist, aga ma ei taha temaga ise ka enam seksida, sest mul on pärast lihtsalt nii halb tunne.

Kas kellelegi on see probleem tuttav ja oskab ehk aidata?