Olen 27aastane, abielus ja kahe lapse ema. Mulle siiani kõige meeldejäävam tähtpäev on olnud minu enda 27. sünnipäev, mil minu abikaasa mind seksiga üllatas. Jah, justnimelt sellistviisi üllatusega sai tema minu silmis hakkama.

Oli ilus novembriõhtu ja nagu tavaliselt tulid parimad sõbrad kokku, et üheskoos tähistada. Üldjuhul on meie sünnipäevad tagasihoidlikud — süüakse, juuakse, räägitakse maast ja ilmast ning õhtu lõppedes minnakse kuskile välja, nt klubisse. Seekord ei lõppenud minu tore päev mitte klubis vaid hoopis mu enda kodus oma mehega seksuaalselt armatsemisega. Lugesite õigesti SEKSUAALSELT — see ei olnud mingi raju andmine vaid õrn, armas ja väga kirglik seks.

Juba õhtul lauas istudes märkasin, et tal on midagi kavas, sest tavaliselt ta selliselt ei käitu. Mu mees tegi mulle silma ning laua juurest üles tõustes silitas ta mind. Reeglina on ta vaoshoitum. Pärast seda, kui teised olid lahkunud, koristasin ruttu laua ja hakkasin end magama sättima. Ühtäkki tuli abikaasa ja hakkas mind kallistama ja sosistas mulle kõrva, et armastab mind — see oli väga erutav. Viimasele järgnes ülipikk suudlus ja seejärel hakkas ta mind lahti riietama. See kõik leidis aset mitte magamistoas voodis vaid elutoas, samuti sealasuval laual, kuhu ta mu õrnalt asetas ja mind oma keelega hellitades taevasse viis. Aga me ei piirdunud ainult elutoa ja lauaga. Seksisime ennastunustavalt — piire ei olnud.

Kui olime mõlemad juba orgasmini jõudnud, siis sosistas ta mulle kõrva: “Palju õnne, kallis!” See oli väga ootamatu hetk minu jaoks, sest kunagi varem ei ole me niimoodi armatsenud. Tema eesmärk mind „teistmoodi seksiga” üllatada õnnestus täielikult. Nagu Eesti vanasõna ütleb: „Julge pealehakkamine on pool võitu!”. Tema julgus teha midagi teistmoodi viis mind seitsmendasse taevasse.

Kui tavaliselt oleme olnud seksi suhtes tagasihoidlikud, siis viimasel ajal on kõik justkui peapeale pööratud — alati püüame proovida midagi uut ja põnevat.