1. Otsaesine ja oimukohad
Näo silitamine on õrna armuöö ilusaks alguseks. Aitab unustada väsitavast tööpäevast tekkinud stressi. Hell massaaþ sõrmeotstega lauba keskelt oimukohtade suunas mõjub imeliselt ning lõdvestavalt. Pingevaba meeleolu on parim algus.

2. Silmalaud
Sooje huuli oma silmalaugudel tunda on tõeline nauding. Nahk on laugudel väga õhuke ja tundlik. Kogenud armastajad teavad, et suudlused peavad olema kõige õrnemad; kerged kui hingeõhk.

3. Kõrvalest ja kõrvanibu
“Kõrv on tee naise südamesse”, ütleb prantsuse vanasõna. Kõrva kaudu saab mees rääkida nii naise hinge kui kehaga. Kõrv on närvilõpmetega üle külvatud, see on otseliin ajus paiknevasse naudingukeskusesse. Laske kaaslasel oma kõrvaga mängida, julgustage teda ütlema kirglikke sõnu.

4. Huuled
Suu ja huuled kuuluvad kõige erogeensemate piirkondade hulka. Suudluse ajal voolab energia ühelt partnerilt teisele ja tagasi. Isegi äärmiselt tagasihoidlik suudlus võib olla tapvalt erutav, rääkimata kirglikest ja aktiivsetest suudlustest. Proovige, mis teile kõige rohkem meeldib. Andke oma impulssidele järele, ärge end piinake.

5. Kael ja rangluulohk
Supertundlik piirkond. Kui partner teie kaela õrnade suudlustega katab või pöidlaga rütmiliselt rangluulohule vajutab, tunnete tõelist seksuaalset energiat — seda tõestab naha roosakaks muutumine, siit voolab läbi kaelaarter. Tunnete erutavat võbelust kõhuni välja, kus need puudutused seksuaalhormoone ärritavad.

6. Rinnad ja rinnanibud
Silitused, suudlused, vajutused, limpsimine, kõik muu — kas õrnemalt või jõuliselt — erootiline fantaasia ei tunne piire. Kõik sõltub teie enda kalduvustest ja vajadustest. Teie ihade ärkamise kindel märk on rinnanibude kõvenemine, rinnale võib tekkida kananahk. Mõnele naisele piisab orgasmi saamiseks ainuüksi rindade hellitamisest.

7. Küünralohk
Meeste poolt alahinnatud ja unustatud. Tegelikult on see väga tundlik paik, nahk on seal õhuke ja juba õrnimadki puudutused — sõrmede või huultega ülelibistamine — vallandavad tugevaid reaktsioone.

8. Käeranne
Vanahiina erootilise massaaþitehnika õpetuse järgi asuvad kaks sõrmelaiust käe randmejoonest allpool kaks tähtsaimat punkti, mille aktiveerimine vallandab kirelõõma. See juhtub siis, kui teie partner vajutab paari minuti jooksul pöidlaga seda kaksikpunkti. Olete ise ka üllatunud, kui palju see teie huvi seksi vastu suurendab.

9. Käelaba
Käelabad on mitmekülgsed naudingute andjad ja vastuvõtjad. Hästi tundlik on sõrmede vaheline nahk. Piisab pehmetest vajutustest pöidla ja nimetissõrmega.

10. Naba
Kuum koht, mõne naise kuumim. Kõdikartlikele on see aga naerukoht.

11. Kliitor ja vagiina
Naudingukeskus, kus asuvad tähtsaimad vastuvõtjad. Olge oma partnerile teejuhiks, andke talle teada, et ses intiimseimas paigas ei paku naudingut mitte ainult järsud ja jõulised puudutused. Juhtige ise tegevuse rütmi ja jõudu. Nautige hellitusi, mida ise juhite ja suunate. Ärge unustage, et keelega suudab mees nii mõndagi.

12. G-punkt
Nime saanud oma avastaja Gräfenbergi järgi. Maagiline punkt, mis stimuleerimisel võib kinkida teile üliorgasmi. See punkt peaks asuma väikese paksendusena mõni sentimeeter tupeavast tagapool vagiina eesseinas. Paljud naised (ja mõned nimekad seksuoloogid) väidavad aga, et seda punkti polegi olemas. Uurige ise järele või laske ta oma partneril avastada.

13. Lülisammas
Lülisambast lähevad paljud närvikiud otse ajusse, inimese suurimasse naudingukeskusesse. Kui partner oma käsi teie seljal ülevalt alla (või vastupidi) liigutab, kanduvad refleksid välkkiirelt peaajju. Siin valmivad õnnehormoonid, endorfiinid, mis kogu keha mõnusate lainetena üle ujutavad.

14. Tuharad
Sensoorses mõttes looduse poolt mitte kõige rikkalikumalt varustatud, kuid ikkagi suurepärased signaalide edastajad südamele ja hingele, mis omakorda signaale edastavad.

15. Jalalabad
Kes eales jalamassaazhi õndsust kogenud, teab, kui mõnusalt ja lõdvestavalt see kogu organismile mõjub. Energiablokaadid kaovad, naudinguvõime suureneb. Kätega varvaste, jalataldade jm. vajutamine, hõõrumine teeb imet. Liiga õrnalt ei maksa puudutada — kõdi! Muud hellitused on kõik omal kohal. Mõnikord võiksite oma partnerile mõista anda, et armumängu võiks alustada just siit.