Aga nädalavahetusel tegin ise just vastupidi — tutvusin hiljuti ühel suuremal üritusel mehega, kellega oli huvitav vestelda, meil on ühiseid huvialasid ja natuke sarnane minevik. Saime päris mitu korda niisama kokku. Algul polnud minul mingit füüsilist tõmmet, siis hakkas tema tasapisi lähenema ja mingil hetkel tundus, et see vist isegi meeldib mulle.

Laupäeval olime mõlemad päeval ühel üritusel, käisime koos söömas ja pärast läksime minu poole, sest pidime arutama ühe järgmise ürituse korraldamisega seonduvat.

Arutamisest ei tulnud suurt midagi välja, aga seksini me ka ei jõudnud, sest mina lihtsalt ei suutnud… Kõigepealt tundsin teda kallistades higihaisu ja märkasin, et see on vist sama särk, milles ma teda juba neljapäeval ja reedel nägin…

Siis läks mees vannituppa, lootsin juba, et vist on samasugune nagu mina ise, kellel kombeks enne ja pärast seksi ennast puhtaks pesta. Mõtlesin veel, et kas ikka panin puhta käteräti välja, aga … täiega petta sain...

Kuna korter on väike, siis on kõik vannitoas toimuv kuulda, sealt kostus küll solinat, aga see polnud mitte veesolin - tegelikult mees ei pesnud peale kusemist isegi mitte käsi.

Minu jaoks oli sellega kogu lõbu otsas (vähemalt selleks korraks), lihtsalt ei suutnud seda meest enam enda läheduses taluda. Saatsin salamisi samas majas elavale sõbrannale sms-i, õnneks oli ta kodus ja tuli kiiresti mind ebamugavast olukorrast päästma.

Aga nüüd on ikkagi tobe seis — jõudsime ju peaaegu voodisse ja ma ei tea, kuidas selgitada oma kadunud huvi. Eile ja täna keerutasin ennast välja, aga varem või hiljem peaks ju kuidagi selgitama, milles asi. Tegelikult ta pole ju ka täiesti vastumeelne, aga kuidas viisakalt öelda, et mine pese ennast puhtaks?

Allikas: Naisteka foorum