Iga neljas küsitletud naine oli alates süütuse kaotamisest maganud enam kui kümne mehega. Meestest oli rohkem kui kümme partnerit olnud igal viiendal mehel.

Uuringust selgus ka, et noored naised on meestest kaks korda truudusetumad. Iga teine naine väitis, et on oma partnerit petnud, ja neist pool korduvalt. Samas näitaks 99 protsenti ajakirja More tarbeks küsitletud 2000 naisest oma mehele ust, kui too neid petaks.

Uuringu andmetel vajavad naised seksi rohkem kui mehed, kuid samas arvavad naised, et mehed naudivad seksi rohkem kui nemad.

Hiljuti viidi USA-s läbi küsitlus, mis näitas, et seksuaalse sisuga telesarju nagu Sõbrad ja Seks ja linn vaatavatel teismelistel tüdrukutel oli suurem tõenäosus rasedaks jääda kui neil, kes neid sarju ei vaadanud.

Toona tegid uuringu läbiviijad järelduse, et need telesarjad näitavad seksi liialt heas valguses ega pööra tähelepanu sellele, et seksist võib rasedaks jääda või suguhaiguse saada.

Ajakirja More toimetaja Lisa Smosarski sõnul ei kõiguta noorte naiste seksuaalset enesekindlust enam miski. „Pärast aastakümneid, mil naine pidi „selili lamama ja mõtlema Inglismaale“, on naised juhtohjad enda kätte haaranud ja võtavad voodis seda, mida tahavad. Ja miks ka mitte?“ küsib Smosarski. „Tänapäeva naistel on üha vähem aega, nad rabelevad õppida, töötada, neil on sõbrad, perekond, karjäär ja suhted.“

Toimetaja sõnul on seks sellise stressirohke elu puhul suurepärane viis lõbutseda ja lõdvestuda.

Rohkem kui pooled küsitletud naistest ei olnud armunud mehesse, kellele nad süütuse kaotasid. Vaid 32 protsenti naistest uskus, et seksi juures on oluline osa ka armastusel. Seitse naist kümnest möönis, et neil on olnud üheöösuhteid. Abiellumiseni ootaks seksiga üks naine sajast.

Iga neljas naine abielluks raha pärast. 39 protsenti naistest magaks oma ülemusega, kui sellest sõltuks edutamine. 27 protsenti naistest oleks abielus mehe armuke ja 14 protsenti magaks oma parima sõbranna mehega.

Iga viies noor naine oli kokku puutunud seksuaalsel teel leviva haigusega. Sama palju oli naisi, keda mees oli keelitanud kondoomita vahekorda astuma hoolimata sellest, et naine ise soovis kaitstud vahekorda. Smosarski sõnul ei häbene naised küll voodis võtmast, mida tahavad, kuid mis puutub kaitsevahenditesse, siis siin nad oma tahtmist läbi ei suru.

Allikas: Mail Online