Kui ka sina pole seni suutnud seksi päriselt nautida, siis tea, et sa pole ainuke ja pole mingit põhjust, miks peaksid häbi tundma. Aga sa väärid paremat, sest seks võib ja peakski olema kõigi jaoks meeldiv tegevus. Seega, loe edasi ja saa teada kolm strateegiat, mis muudavad seksi sinu jaoks natukene (või väga palju) lõbusamaks.

1. Alusta üksi

Esimene samm peaks olema see, et õpid ise seksi nautima, mistõttu on aeg investeerida mänguasjadesse ja õppida oma keha paremini tundma. Kõigile meeldivad erinevad asjad ning see, kui õpid esmalt eksperimenteerima ja oma keha tundma, on seksi nautimiseks väga vajalik samm. Kuidas sa muidu oskad oma kallimale öelda, mida sa naudid?

Mänguasjadega eksperimenteerides õpi oma keha kohta selgeks järgnevad asjad:

  1. Kuidas sulle meeldib, et sind puudutatakse?
  2. Kust sa sooviksid, et sind puudutatakse?
  3. Kuidas sulle meeldib, et sind suudeldakse?
  4. Milline eelmäng sulle meeldib?
  5. Kui tugev intensiivsus sulle meeldib?
  6. Kas sulle meeldib pidev stimuleerimine või eelistad, et su partner prooviks erinevaid asju?
  7. Kas sulle meeldib stimuleerimise ajal ka see, kui partner on su sees või eelistad, et kõik toimuks väljas pool?
  8. Kas sul on mõtetes mõni lemmik poos?
  9. Kas on midagi, mida su partner teeb, mis sulle väga meeldib või sa pole talle öelnud, mida sa naudid?
  10. Millistest situatsioonidest sa unistad, kui end puudutad?
  11. Milline on su vaimne protsess orgasmi saamiseks?

2. Kutsu ka oma kallim mängima

Peale seda, kui oled iseennast tundma õppinud, on sul olemas juba piisavalt informatsiooni, mida võiksid ka oma partneriga jagada. Las ka tema näeb vaeva ja proovib sulle mõnu pakkuda. On täiesti normaalne, kui soovid mõned fantaasiad alguses enda teada jätta, kui nende jagamise suhtes ebakindel oled, aga sa peaksid vähemalt proovima olla magamistoas rohkem avatud ja aus. Pea meeles, et su kallim ei saa sind ju aidata, kui ta ei tea, et sa seda vajad.

3. Otsige abi ekspertidelt

Võimalik, et sind vaevab mõni vaimne või füüsiline trauma, mille puhul sa ei tohi karta abi paluda. Terapeudid võivad aidata sul selle olukorraga toime tulla ning günekoloogid on abiks, kui seks on sinu jaoks valulik.

Sinu isiklik seksuaalne teekond võib olla auklik ja seda võib olla üksi ohtlik kõndida. Ära lase häbitundel või sotsiaalsetel stigmadel end tagasi hoida.

Allikas: StyleCaster