Ta närib küüsi

Küünte närijatele meeldib ekstreemsus, nad katsetavad piire — sellest ka närviline närimine. See tähendab, et nad on kirglikud! See ei pruugi küll atraktiivne välja näha, kuid võib tähendada, et su silmarõõm on tõeliselt hea armatseja!

Tal on koer

Koeraomanikud on harjunud, et keegi vajab kogu aeg nende armastust ja hoolt. See on voodis sinu jaoks tõeliselt kasulik! Samamoodi on nad harjunud koerakarvade, ila ja muu säärasega — tähendab, nad ei ole hügieenifriigid!

Ta on harju keskmine

Ta ei näe just modellimoodi silmipimestavalt kaunis välja, kuid miski sind temas võlub. Kuna ta aga esimese asjana kõiki oma välimusega ei pimesta, siis on üsna tõenäoline, et ta hindab väga neid, kes teda tähele panevad.

Tal on ümar käekiri

Spetsialistid väidavad, et lopsaka ja ümara käekirjaga mehed on kõrge libiido ja värvika kujutlusvõimega!

Ta lõhnab imeliselt

Mida meeldivamalt ta sinu jaoks lõhnab, seda parem klapp teil on. Tasub proovida!

Ta on sirge ja tugev

… ehk tal on hea rüht! Halb rüht on märk laiskusest, hea aga enesekindlusest.

Ta ei karda enda üle nalja heita

Kui mees on hea huumorimeelega ning suudab ka enda üle nalja teha, siis on see märk, et ta ei ole egomaniakk. Ta hoolitseb ka sinu heaolu eest!

Ta räägib erinevaid keeli

Intelligentne mees on hea mees. Enda harimine näitab, et talle meeldib vaeva näha — ta püüdleb oma eesmärkide poole. Ja sinule heaolu pakkumine on tema jaoks asi, mille nimel pingutada!

Milline autojuht su silmarõõm on?

Kiirustarmastavad ja julged juhid on julged ka voodis! Nad on tõeliselt kirglikud. Närvilised juhid käituvad teel samamoodi kui linade vahel — tähtsaimaks on sihtpunktini (orgasmini) jõudmine ja teekond sinnani ei ole huvitav (eriti sinu jaoks). Vanaema moodi sõitev mees ajab sind voodis haigutama.

Ta on rutiinihaige

Rutiinihullud on voodis kui robotid, nad ei üllata oma partnereid mitte millegagi. Ta võib küll olla hea, kuid ajapikku muutub ka seks ebameeldivalt rutiinseks.

Ta on oma sõpradest vägagi sõltuv

Kui sa näed, et ta on oma kambast tõeliselt (või siis liigagi) sõltuv, on tegemist närvilise armatsejaga. Ta vajab pidevalt juhendamist ja kiitust, ta on häbelik. Isegi, kui tal on soove, siis läheb pikalt aega enne, kui ta neid avaldada julgeb.

Ta žestikuleerib palju

Need, kes oma kätega jutustamise ajal palju žestikuleerivad, on voodis loomingulised, kirglikud ja ägedad!

Tal on paindlikud pöidlad

Vanas Hiinas usuti, et mida paindlikumad on mehe pöidlad, seda parem armatseja ta on. Pikk ja suur pöial annab märku suurest seksuaalsest energiast ning soovist domineerida.