1. Eeeee… Kas see oli orgasm?

Kui mees orgasmi saab, siis sellest ei ole ilmselgelt väga keeruline aru saada. Naise lõpuni jõudmine on aga siiamaani mehepoegadele üheks suureks müsteeriumiks. Nii tekibki segadus — kas see oli orgasm? Mida ma nüüd tegema peaks? Kas ma peaks jätkama või hoogu maha tõmbama? Mis toimub?!

2. Appi, ma unustasin duši all käia!

Vabandust, naised. Nii lihtsalt vahel juhtub..

3. Vau, need kaks on ju ideaalsed!

Mehe jaoks on kõige ilusamad rinnad need, mis tema ees just paljaks võetud on. Seega, unusta oma valehäbi ja naudi tähelepanu, kallis naine.

4. Ma peaks selle meelde jätma..

Iga kord ei ole naistel hullamiseks õige tuju. Või on aeg halb. Seepärast mõtlebki mees ka tulevikule ja proovib enda mälupilti jätta visuaali sinust ja su kaunist kehast. Noh, kui tal hiljem vannitoas sooloetenduseks minema peaks.

5. Mõni Vaido Neigausi hitt

Et orgasmi natukene kauem endast eemal hoida, mõtlevad mehepojad vahel ka tõeliselt ebaseksikate laulude peale. Nii võibki tema mõttes käia näiteks mõni Vaido Neigausi “kuum hitt”, mis igasuguse armutuju rikub.

6. Ole äge, ära nüüd murdu, ole sama cool

Kui sina seda võib-olla isegi kirehoos tähele ei pane, siis näiteks mees muretseb ka selle pärast, et rinnahoidja avamine võimalikult cool’ilt käiks. Parimal juhul võiks ta lahti riietuda nagu Superman ja siis sind vähemalt sama ägedalt voodisse visata. Nii mõtlebki ta kogu seda stsenaariumit oma peas läbi ja palvetab, et midagi valesti ei läheks.

7. Püsi nüüd ometi!

Olgu selleks alkohol või misiganes muu põhjustaja, meestel võib tekkida erektsioonihäireid. Ja nende jaoks on see võib-olla et kõige piinlikum asi maailmas. Nii nad siis seda mantrat oma peas heietavadki.

8. Huvitav, kas see oleks okei, kui ma …

Misiganes tema unistus on, selle peale ta mõtleb. Julgusta oma partnerit rääkima!

9. Millal ta veel SEDA õppis?

Mitte ükski mees ei kurda, kui naine magamistoas järsku mõne trumpkaardi kuskilt välja tõmbab ja imeliigutuse korda saadab. Ta ei jõua ära imestada!

PS! Ütle talle ausalt, et Naistekast lugesid!

10. See juhtuski!

Mees ei pruugi seda välja näidata, aga tegelikult on ta pärast seksi ikka väga õnnelik ja rahul! Mitte midagi muud ei loe — see kirg teie kahe vahel oli reaalne ja see imeline seks leidiski aset! Juhuu!