Aktsepteerige teda sellisena nagu ta on ...

... ja mitte sellisena, milline ta teie arvetes olema peaks. Pisiasju on võimalik muuta, aga mitte inimese olemust. Kui te ei suuda ta puudustega leppida, ei ole te ilmselt sobiv paar ja sellisel juhul ei tasu tema peale 10 käsku raisata.

Jumaldage ta peenist…
Härrased armastavad oma peenist ja ka teie peaksite seda tegema. Ta peenis ei ole mitte ainult suurima rõõmu allikas, see on ta identiteet!. Uurige ta erotogeenseid piirkondi - istmikku, nibusid, jalgu, huuli, kõrvu - aga keskendage tähelepanu peenisele. Armastage seda nii headel kui halbadel päevadel, jäigastunud ja lõtvunud olekus. Mida harmoonilisemalt te kolm koos elate, seda õnnelikum see kooselu on.

Olge tema elu ilu allikas...
Te ei pea olema perfektne kui modell. Lihtsalt selgitage, välja, mis talle teie juures meeldib ning rõhutage nende kehaosade ilu. Riietuge seksikalt, vähemalt aegajalt. Kui te pakute ta silmadele rõõmu, et lase ta iial oma pilku mujale.

Veelkord - jumaldage ta peenist...
Olge ta elu majakas. Teie intelligents, ilu ja ausus on mehele inspiratsiooniks. Aga teile mõnu valmistamine on tema jaoks kõige tähtsam ja teie seksuaalne rahuldamine talle suurimaks inspiratsiooniallikaks. Mehed näevad vaeva, et seksuaalsuhtesse astuda, olgu siis kellegi erilise või kogu maailmaga. Inspireerige teda vaeva nägema, elama ja teid rahuldama.

Inspireerige teda...
Mehed on loomu poolest jahimehed ning jaht erutab neid. Hoidke erootilist pinget. Enesega rahulolu ei võimalda rahuldust. Andke talle teada, et ka teised ihaldavad teid. Erutage teda riivatute üllatustega.

Olge emalik, aga ärge lämmatage ...
Kõik mehed vajavad emalikku hoolt, aga erinevatel meestel olid erinevad emad, seega peate proovima erinevat tüüpi emalikkust. Asja saladus peitub täpselt õige hoova leidmises ning selle kasutamises.

Uurige välja oma mehe ihad ja fantaasiad ...
Mehed jumaldavad oma seksuaalfantaasiaid ja fetisheid. Kui teie mees ei realiseeri neid teiega, teeb ta seda kellegi teisega (või vähemalt tahab seda teha). Kui te oskate erootilisi fantaasiaid koos läbi mängida, pakute rahuldust nii ta hingele kui kehale ja ta ei loobu teist kuigi kerge meelega.

Pidage meeles, mida ema ütles: kõik mehed on väiksed poisid...
Härrasmeeste juures paistab see kohe silma, teiste puhul on poisilikkus peidetud sügavasse sisemusse, aga see on seal. Mängige selle väikese poisiga, vestelge temaga ja pidage meeles, et kõikidele väikestele poistele meeldivad mänguasjad. Poisid lausa peavad pidama kõike leludeks, vähemalt mõnikord.

Pidage teda kangelaseks...
Jumaldage teda ja ta on teile pühendunud. Talle ei pruugi meeldida sõna "kangelane", aga talle meeldib, kui te olete tema üle uhke, sest see puudutab ta hella kohta - mehelikku ego. Ärge ajage kunagi segamini kangelaslikkust vägivallaga, välja arvatud siis, kui ta kasutab seda teie ja perekonna kaitsmiseks.

Neelake alla...
... vähemalt aegajalt. Enamusele meestele pakub see füüsilist mõnu ja ühendab teid temaga. Kui teie mees hoolitseb oma hügieeni eest, on ka see, mis tast välja tuleb, puhas. Kui te ei ole oma partneris väga kindel, jätke see osa vahele ja säästke suuseksi kogemus härrasmehele, kelles te võite kindel olla ja keda te armastate.