Kliitoriorgasm

Tead ju küll, kui tundlik su kliitor on. Seda tänu nendele tuhandetele närvilõpmetele, mis just seal asuvad. Ja kui sa oled nagu suurem osa naisi, siis on sinu jaoks ka kliitoristimulatsioon just see, mis hulluks ajab. Sellel põhjusel ongi eelmäng väga oluline — olgu siis mehe abivahendiks sõrmed või keel. Erinevaid poose proovides ärge seda piirkonda unustage!

Vaginaalne orgasm

G-punkt — on ta siis olemas või ei ole? Ühed väidavad, et on ja teised vaidlevad sellele kategooriliselt vastu. Meie igatahes soovitame proovida.

… ja naised, siin on teile kohustuslikku lugemist! Mehe 10 G-punkti, mille sa tavaliselt ära unustad

Segaorgasm

Eksperdid väidavad, et kahest ülemisest koosnev ühine orgasm on just see, mis iga naise taevasse viib ja kõike ümbritsevat unustama paneb. Nii sulanduvad kaks head asja üheks suurepäraseks tervikuks! Kuidas seda saavutada? Proovige vana head misjonäripoosi — oluline on see, et sinu ja su mehe puusad võimalikult lähestikku oleks, nii on teil kindla peale minek!

Multiorgasm

Multiorgasmi saamine ei ole Püha Graal — see on õigupoolest täiesti argine ja kõigile kättesaadav. Tegelikult saavad naised multiorgasme tihemini kui sa arvatagi oskad. Mis on multiorgasm? Loe siit: Multiorgasm — jõua naudingute tippu!