Jah, leidub neidki, aga õnneks ei kohta neid just väga tihti. Küll aga unistab ka tavaline tööpäevast väsinud härra vahel millestki erilisest ja vürtsikast. Siin on sulle nimekiri asjadest, millega teda magamistoas üllatada.

1. Initsiatiiv

Kuigi meestele meeldib võimu omada, tahavad ka nemad teinekord, et keegi ohjad enda kätte haaraks. Ole sina see, kes teeb esimese sammu. Usu, ta naudib seda täiel rinnal.

2. Seksikas pesu

Isegi kui ta rebib selle sinu seljast vähem kui poole minutiga, hindab ta sinu panust.

3. Eelmäng

Ära lase end petta arusaamast, et meeste jaoks on eelmäng midagi väga tüütut. Või sellest, et nad on igal ajahetkel “asjaks” valmis. Ka nemad naudivad eelmängu.

4. Spontaansus

Seks peaks olema kõike muud kui rutiinne. Lase oma sisemine tiiger lõpuks välja ja tee midagi pöörast. Olgu selleks hommikune või hoopis vannitoaseks — üllata teda!

5. Valmisolek

Kui ta palub sul kaasa minna mõne rollimängu või natukene ulakama asjaga, siis ära kohe sellele risti ette löö. Lase end vabaks ja proovi. Ehk hakkab sullegi meeldima!

6. Huumorimeel

Kui midagi läheb valesti, siis ei maksa kohe krampi minna. Naerge koos selle üle. Oskus piinlik olukord välja naerda on tema jaoks väga oluline.

7. Kuidas see käib?

Ta päriselt ka tahab teada, kuidas sind voodis taevasse viia. Räägi siis talle!

Allikas: Women’s Health Magazine