Olgu, see sai nüüd välja öeldud, aga kui juba filmi sloganiks on "Ära jää kõrgpunktist ilma", siis võime olla täitsa kindlad, et filmis on väga mitmeid erutavaid stseene. Kuigi Jamie ei osanud täpselt öelda, kui mitu minutit filmist on pühendatud Christian Grey ja Anastasia Steele'i... Vabandust, Anastasia Grey kuumadele hetkedele, siis vähemalt teadis ta väita, et filmis on veelgi rohkem seksistseene kui eelmises kahes filmis, vahendab Popsugar.

"Muidugi on seal filmis seks täitsa olemas. On olemas inimesed, kes tahavad seksi näha, mistõttu seda ka filmist näeb. Keegi just ütles mulle hiljuti, et kolmandas filmis on seda rohkem, kui teistes, aga ma ei ole selles päris kindel. Ma ei lugenud ju taimeriga sekundeid," naljatas ta. "Seega, ma tegelikult ei tea sellele täpset vastust, aga tegemist on kindlasti ka põnevikuga. Seal on üks väga lõbus tagaajamine autodega ja keegi röövitakse ka ära. Sel korral juhtub päris palju asju."

Põnevikuks teeb filmi kindlasti Jack Hyde'i karakter, kes paneb Ana elu filmis ohtu. Seega, meil on sulle hea uudis: inimrööv toob filmi põnevust ja seksistseenid võimaldavad sul vabastada oma sisemine jumalanna.

Põnev, või mis?