“Grupiseksi pakkus nii naljatamise mõttes välja meie ühine sõber ja lõõpima olime kõik kõvad vennad,” kirjutab ta. “Koos kolmekesi ühes voodis olime maganud ka, aga see ei puutu asjasse.

Kord vaatasime telekat, jõime veini ja… ma suudlesin oma elukaaslast. Ja sõber suudles mind ning enne, kui ma aru sain, olime kõik paljalt teleka ees. Mind suudelti kõikjalt ja kõikjale ja korraga — topelt mõnu.

Aga järgmisel päeval olin oma elukaaslase peale pahane: miks ta lasi oma sõbral mind nn panna ja miks ta armukadedaks ei muutunud? Miks ta nii kergekäeliselt mu välja pakkus?

Elukaaslane muutus järgmistel päevadel väga hoidvaks, hellitavaks ja ninnu-nännutajaks. Ju talle mõjus ka, et mul võib teise mehega hea olla. Kuid sellegipoolest, me kõik kolm läksime lahku.

See kogemus ise oli fantastiline! Grupiseksi soovitan ma ainult vallalistele. Isegi kaks sõpra ei tohiks ühte voodisse minna. Mehed kipuvad ju igal alal võistlema: kes jaksab kauem, kumb on vingem vend jne. Võib sportlikuks minna… Aga võõrad omavahel seksigu kogu hingega, ärgu ainult turvaseksi unustagu.”

Lugeja, kas ka sul on kogemusi grupiseksiga? Milliseid soovitusi teistele annaksid?